"Máximos en la Bolsa, subastas de deuda que se cubren por encima de lo previsto. "Está llegando dinero a España por todas partes". Así de contundente se ha mostrado el presidente del Santander en Nueva York."

Així de contundent, o així d'afectat pel consum d'espirituosos o algun al·lucinogen - que llueix el personatge una sospitosa i permanent vermellor a les galtes -. Amb aquest home sovint tinc dubtes raonables que sigui intel·ligent, com a màxim és murri i bastant trofaldiner, però vaja! No es por anar a Nova York i dir una bestiesa com aquesta, i menys mal que no la va dir en anglès, que després ja hauria arribat al paroxisme patètic. 

Es possible que el Sr Botin, pateixi la síndrome de la folklòrica(*), d'ací les seves declaracions a Nova York. Si no, hom no s'ho explica, tot i que a lo millor, el Sr. Botin potser té raó, al cap i a la fi els milionaris han augmentat a Espanya un 13% l'any passat, llàstima que el nombre de pobres hagi augmentat fins al 27%. Potser sí que arriben diners de totes parts a Espanya, però només arriben per a uns quants cràpules com el Sr. Botin. I no diu que aquests diners que arriben són pura especulació d'inversors per comprar totxo barat a veure si aixequem el cap d'ací a 8 o 10 anys i en tornar a pujar el preu de l'habitatge, poden treure'n beneficis.





(*) les folklòriques quan anaven de gira per Centre o Sud-Amèrica feien declaracions extemporànies o fora de to, que no farien aquí, perquè en ser lluny de la península Ibèrica, creien no arribarien fins aquí.