Aquest Govern del PP, mentider compulsiu del primer a l'ùltim ministre, afirma que haurà d'agafar 6 milions d'euros de la guardiola (Fons de reserva) per poder pagar les pensions. Mentida, no hi ha guardiola.
El sistema de pensions en si ja és una estafa, en funcionar de manera piramidal, perquè no és cert com s'ens ha dit que hi hagi un fons de pensions, aixó no existeix, simplement cada més, uns cotitzen i paguen i altres cobren, i com això s'ha desnivellat en baixar els que paguen i augmentar els que cobren, ara no els quadren els números. Clar que aquí l'Estat té un problema: com jo, molts han cotitzat i pagat tota la seva vida laboral a la Seguretat Social, i volem tenir tot el dret a percebre la nostra pensió i sense cap pérdua de poder adquisitiu.
Que no toquin les pensions, que per aquí poden començar a prendre mal. Som molts els jubilats i poc per a no dir res tenim a perdre i si molt a guanyar. Las 'Panteres grises' poden començar a atacar de  nou. Els sobra temps i els hi tenen ganes, moltes ganes. Ah! i que ningú s'equivoqui, el problema de les pensions és dels de la terra de rates, no de Catalunya. Raó de més per deixar de perdre el temps amb els esquilmadors compulsius. Veient els pressuposts presentats pel Govern dels pitjors, palesa que amb aquesta gentussa no hi ha res a negociar, són una banda de tril·leros. 
Consulta Ja! és urgent. I ho diu un que no és independentista, però tampoc és masoquista, ni idiota.