L'home de la fotografía es diu Alaric Hunt, condemnat a cadena perpètua per homicidi des de 1988, ha estat guardonat amb el premi literari Private Eye Writers, per la seva novel·la sobre un assassí en sèrie, titulada 'Cuts through Bone'. Hunt rebrà 10.000$ i un contracte amb l'editorial que publicarà el llibre. L'escriptor ha confessat que la seva font d'inspiració va ser la sèrie televisiva 'Llei i ordre'.

El 1988, quan Hunt tenia 19 anys, va ser empresonat per homicidi i provocació d'incendi. Juntament amb el seu germà, Hunt va tractar d'ocultar l'assalt a una botiga de joies provocant un foc a l'establiment, cosa que va provocar la mort d'una persona per inhalació de fum, segons expliquen a 'The New York Times' .

No hi ha massa informació, pero sorpren que el que va ser accident amb un mort, però un accident per inhalació de fum, fos castigat amb cadena perpètua. Expliquen que Hunt, que cal recordar tenia 19 anys en el moment dels fets té un alt coeficient intel·lectual, i sincerament, no entenc com per un accident sense ànim de matar a ningú, se'l condemnés a cadena perpètua, potser perquè era croata i no ciutadà nord-americà.
El sentit de la justicia i les seves sentencies en general, i la dels Estats Units en particular, sovint, no deixa de ser peculiar. En el fons, en el cas dels Estas Units, depén dels diners que tinguis per pagar-te un bon advocat, vegis sinó el cas de O.J. Simpson.