Suposo que el nom Jesús Calvo no us sonarà de res. Bé, de fet no és ningú, o podria ser un dels imbècils que Warhol va pronosticar tindrien els seus 5 minuts de Gloria. Jesús Calvo és un capella de la diòcesi de LLeó que opina, o sia exerceix de ultracrepidià a un mitjà televisiu tan democràtic i objectiu com és la feixistoide Alerta Digital.

En una entrevista a que el va convidar el presentador del programa perquè opinés del diví i l'huma (qui millor (o pitjor) que un capellà, aquest va dir que la malaltia d'un polític socialista és el "càstig de la divina providència". Així mateix, va declarar que la pena de mort "és doctrina catòlica". A l'espai, Robles va fer una sèrie de comentaris despectius sobre Pedro Zerolo, regidor socialista de l'Ajuntament de Madrid que recentment va anunciar que pateix càncer, i va incitar al seu convidat, el capellà Jesús Calvo, a fer el mateix . 
"El pecat té la seva sanció, el seu càstig, llavors no m'estranyaria gens que això [ el càncer ] fos un efecte de la divina providència", va afirmar el religiós.

   

Durant la seva polèmica intervenció , el sacerdot va defensar també que "la pena capital" és "doctrina catòlica". "S'ha tret la pena capital, malauradament, que és doctrina catòlica, i caldria eliminar a molta gentussa que els està fent la vida impossible als innocents", va dir el capellà en referència als avortistes. Robles no va ocultar la seva alegria al conèixer que el religiós comparteix la seva forma de pensar. "M'alegro que aquestes paraules meves estiguin sent ratificades per l'autoritat moral, per qui és per a mi una referència espiritual", va assegurar el presentador en un moment de l'entrevista.

O sigui que una vegada més un representat en principi legal i autoritzat de Déu o del seu fill, opina d'una manera molt poc afortunada sobre dues questions serioses com el càncer d'una persona o la pena de mort, i evidentment els seus superiors ni l'han desautoritzat, renyat o apartat del seu càrrec. No és nou ni ens ha de sorprendre, expliquen que aquest senyor fa misses a Francisco Franco, o sia que ja us podeu imaginar el peu que calça. 

Més que un representant de l'Esglesia, aquest individuu no és més que un ésser mesquí i un miserable, que ha oblidat el missatge de Crist, de pau, amor i respecte pel proïsme.