He vist coses que vosaltres no veureu mai: he vist cremar un cotxe a Castellfollit de la Roca. He vist gent parlant amb el mòbil a l'orella mentre conduïen; els he vist parlant pel mòbil i amb una cigarreta a l'altre ma. N'he vist a molts fent burilles als semafors en vermell, i, fins i tot una vegada en vaig veure un - en un semàfor - que bevia amb una bota de les d'abans, suposo que vi. 

Però amb els temps, tot evoluciona, el telèfon mòbil està totalment integrat en els hàbits i les rutines de les persones. De fet, ja no es concep un dia sense mòbil, un dia sense Twitter, sense compartir una fotografia amb els amics o sense escriure missatges de text a través de les xarxes socials. Fins i tot s'utilitza mentre es condueix, a vegades de manera irresponsable. Per aquest motiu, el dissenyador gràfic Brian Singer ha realitzat a San Francisco la campanya 'Texting while in traffic', amb què té la intenció de denunciar i conscienciar del risc que suposa la perillosa pràctica d'escriure missatges mentre es condueix.

El dissenyador s'ha dedicat a captar els instants en què conductors anònims estan escrivint al mòbil mentre estan al volant, i les ha penjat a la pàgina web 'Twit Spoting', a Facebook i en tanques publicitàries pagades per ell mateix. Amb aquesta col·lecció d'instantànies pretén avergonyir els protagonistes d'aquestes negligències per reduir la seva freqüència.



Per ampliar la repercussió de la seva iniciativa, demana als ciutadans de San Francisco que col·laborin amb ell enviant-li fotografies on es retrati aquest comportament incívic. Singer va decidir fer aquesta campanya quan anava en cotxe per la ciutat i es va adonar de la freqüència d'aquesta pràctica, molt interioritzada en els costums dels que la porten a terme. 

I això que retrata Singer, també ho he vist.