JA HO DEIA MADAME BOVARY


No sóc molt, per a no dir gairebé gens de trucar a la radio o enviar correus. Avui però, he trucat al versió Rac1 d'en Toni Clapes. El motiu: La suposada exclusiva de Daniel Stulin sobre la veritat de l'accident del vol MH370 de Malàisia Airlines. Ho dic perquè estava a cas fa tres dies mentre Stulin venia la pretesa exclusiva sobre els fets reals de l'accident, i en el mateix moment en què l'estava escoltant, a la xarxa, la mateixa versió de Stulin, la suposada exclusiva, era present en set o vuit webs. Segons la senyoreta que m'ha atès, ja ho sabien, però entenien com a exclusiva, que cap mitjà convencional habia donat aquesta informació.
No és la primera vegada que passa, en el cas de Stulin o d'Ernesto Ekaizer, un altre gurú de la informació. I és que res és el que sembla en el món de la informació, o no hi ha res que no se sàpiga o hagi succeït abans. Ja ho deia Madame Bovary, i també, què l'agrupació de fantasmes del Baix Llobregat augmenta dia a dia la seva nómina de personal. El Ministeri de la veritat s'està sortint amb la seva. I consti, que ja vaig avisar on era el Boeing 777.
Comparteix:  

Comentaris

 1. El misterio está en el porqué se desvió tanto de su ruta y no aterrizo en uno de los innumerables aeropuertos que tenía a su abasto.

  ResponElimina
 2. Más dificil que encontrar el avion es encontrar trabajo razonablemente pagado en este pais...

  ResponElimina
 3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 4. si no troben la caixa negra Miquel, no se sabrà mai.

  ResponElimina
 5. hazte ministro Temujin,pagan bien y no hace falta que tu lo hagas bien.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada