EN EL NOM DE L'AEROPORT


Partint de la base que l'aeroport internacional de l'Havana, duu el nom d'un poeta, José Martí, i l'actual de Madrid el d'un joc de cartes; per tant no ens ha de sorprendre que Mariano Rajoy, president del govern d’Espanya, que és un home decidit a fer el ridícul a la més mínima, la seva última decisió, hagi estat imposar a l’aeroport de Madrid el nom d’Adolfo Suárez. El ministeri de Foment, que és el que té capacitat de decisió en aquestes coses, s’ha apressat a fer-se seva la proposta presidencial, i és així que, ben aviat Barajas (Baralles), per un petit dispendi entre 500 mil i un milió d'euros,es dirà Aeropuerto Adolfo Suárez, el qual no deixa de tenir el seu que, atès Suárez era molt poc viatjat i de terra endins.

Ramón Franco
Tenint en compte que tot el ritual de la mort de l'expresident del Govern sembla que hagi succeït durant la transició per la parafernàlia que se li ha dedicat, potser seria més raonable posar-li a l'aeroport de Madrid, Ramón Franco, el germà aviador del Generalíssim, almenys seria més adient en ser de l'ofici, encara que en ser república i comunista segons ABC, no sé, no sé....

GRANOLLERS: Plaça del cony
A Granollers, hi ha la plaça del Cony, a causa d'una estranya escultura que en ser ubicada dins aquesta plaça, la gent va començar a dir: que cony és això, i plaça del cony li ha quedat.
A Mollet hi la plaça dels Colors del desaparegut Miralles, que s'en va dir la plaça dels collons, perquè per collons la va fer Montserrat Tura quan era alcaldessa de Mollet, i de fet va costar un ou. 

Mollet:plaça dels colors, o dels collons
A Sevilla quan la collonada de la Expo, van fer un megapont sobre un mini riu, que de fet no duia ni aigua, llevat quan plovia molt, i el pont va ser batejat 'puente sobre el rio cuà', per tant, i com a conclusió final, tenint en compte que als aeroports, els avions i la gent en general pugen i ba¡xen, crec que s'hauria de dir: Miguel Indurain, millor que Federico Martin Bahamontes, que pujava molt bé, però baixava molt malament.

I si no que el deixin com està, a Suárez no crec li hagués fet massa gracia això de donar el seu nom a un aeroport. I encara em queda un altre dubte. En el supòsit supositori que s'acabi donant el seu nom a l'aeroport, com s'hauria dir? Aeropuerto Adolfo Suárez, o Aeropuerto Duque de Suárez. Heus ací el meu dubte.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Lo hubiera dejado como está.

  ResponElimina
 2. Enhorabuena ya tenemos Cajas de Ahorros arruinadas y autopistas arruinadas que son nuestras, propongo para las autopistas el nombre Radial Jose Mari Ansar, ese que dice no saber nada de esto...
  Yo si estoy de acuerdo en ponerle el nombre de Suarez al aeropuerto.

  ResponElimina
 3. El meu dubte és quant costarà el canvi de nom (segur que no és barat: rètols, indicadors, impresos...); si hi havia partida pressupostària per a això; a quines empreses beneficiarà; de qui són aquestes empreses; i, en fi, si calia canviar-ho (que penso que no). Quid prodest?

  ResponElimina
 4. jo també Miquel, perquè ja som on sempre, si més endavant manen uns altres als qui no agradi Suárez li tornaran a canviar el nom, i sant tornem-hi.

  ResponElimina
 5. Temujin, creo que te van a hacer caso y se lo van a poner. Lo de las autopistas del Ansar tiene su guasa, al lado hay lo mismo gratis y por las de peaje no pasa ni cristo.

  ResponElimina
 6. el canvi de nom KRT costarà - diuen - entre 500 mil i un milió d'euros. NO sé perquè ha de costar tant, però és el que diu AENA.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada