MESURES IDIOTES


El principal problema de viure en una societat d'idiotes, és que ets governat per idiotes que a la seva vegada prenen mesures idiotes, com la de les setrilleres als bars i restaurants, del que ja en vaig parlar al seu dia. Curiosament veig que Brussel·les què ve a ser 'la meca' dels idiotes, no vol controlar - per exemple - l'oli de les fregidores. M'expliquen que en algun bar del principat, l'oli que hi ha a la fregidora és del 18 de juliol de 1936, i degut a l'atabalamenta que els va agafar amb 'el alzamiento nacional' encara no l'han canviat i fregeixen amb el mateix. Home! saó en deu tenir.

No és un privilegi o costum aquest de prendre o dictar mesures idiotes, a la França van també del mateix pal. LLegiu la història de Emmanuel Giboulot, és de cagati lorito.

"Un vitivinicultor francès ha estat demandat per desafiar una directiva que obliga a utilitzar pesticides a les vinyes. L'home al·lega que els productes químics acaben amb els bacteris per a la fermentació del vi, així com amb insectes productius. 
Emmanuel Giboulot, que utilitza mètodes d'agricultura ecològics, va violar la directiva de tractar la seva vinya contra la flavescència daurada, una malaltia infecciosa que, segons dades oficials, va ser responsable de la destrucció d'unes 30 hectàrees de vinyes en 2012. Giboulot ja ha estat multat amb 1.000 euros pel tribunal de la ciutat de Dijon i ara corre el risc de ser sentenciat a sis mesos de presó.
"Podríem prescriure quimioteràpia a una persona com a mesura preventiva contra un càncer potencial en el futur?", Es pregunta l'agricultor francès. "El meu pare va començar a treballar amb l'agricultura ecològica en la dècada dels 70. No vull destruir dècades de treball aplicant un tractament els efectes sobre la salut de les vinyes i els humans no han estat comprovats", argumenta. 
Segons les autoritats, la malaltia va aparèixer a mitjans del segle XX i en l'actualitat amenaça les vinyes de la regió de Côte - d'Or de Borgonya. Per aquest motiu, l'administració local va ordenar que tots els viticultors de la zona tractessin seus cultius amb pesticides per aturar la propagació de la malaltia. No obstant, la campanya a Facebook que ha iniciat en la seva defensa Giboulot, que s'ha guanyat el suport de grups ambientalistes com Greenpeace i el Partit Verd de França, compta ja amb més de 100.000 seguidors .
El viniviticultor grancés pensa que fins i tot pyrevert, un pesticida a base de productes naturals, té efectes secundaris perjudicials. Denis Thiery, un especialista de l'Institut Nacional Francès d'Investigació Agronòmica, està d'acord amb ell. Thiery sosté que encara que pyrevert és d'origen natural, és tòxic per als insectes i també per als ocells i altres animals, i que fins i tot afecta els humans. - © facebook.com / Emmanuel Giboulot -"
Comparteix:  

Comentaris

 1. Tampoco entiendo esto de les "cetrilleres"...Al igual tenemos al hijo de algún menistro que tiene una fábrica de vidrio y se pondrá las botas haciendo botellas monodosis de vidrio para aceite...
  ya lo dudo todo.

  ResponElimina
 2. podria ser Miquel, els lletreros del PLa E els fabricaba l'empresa d'un amic de Zapatero. Però aquesta normativa ve de Brussel·les, que és un lloc on està ple d'elefants semiretirats que s'avorreixen i fan normes com aquestes o altres.

  ResponElimina
 3. No haurien de fer també una norma contra els salers?

  ResponElimina
 4. ah! Loreto el fascinant món dels salers, tapats que no surt la sal tot i tenir grans d'arròs dins,has d'agafar un escuradents i anst empenyent el greix acumulat als forats per que ragi la sal.

  ResponElimina
 5. Aquí lo que se trata es de meter mono especies que saben que enfermedades van a coger y así vender el producto pertinente para dichas enfermedades. En el cereal ya las hay estériles para que así les compres a ellos, ademas, la semilla.

  Me ha gustado lo del "el fascinant món dels salers", no te lo vas a creer pero una vez en un restaurante encontré uno que funcionaba correctamente.

  ResponElimina
 6. Temujin, ¿me estás diciendo que encontraste un salero que funcionaba perfectamente?, sabes que esto es un fenómeno paranormal, a mi no me ha sucedido nunca.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada