NOMÉS PER A LLETRAFERITS

oli d'Antonio Castelló Avlleira

Fa uns dies vaig recomanar el bloc d'en Lluís Bosch 'Nigra sum' dedicat a la novel·la negra, on publica històries d'altres i tambè de pròpies. Un altra que voldria recomanar-vos avui, és 'Escritores recónditos' comandat per Francesc Cornadó i Miquel Cartisano, on ens donen a conèixer escriptors desconeguts per a la majoria, però de sòlida i interessant trajectòria. Ambdòs blocs valen i molt la pena; passeu - si us abelleix - a donar-hi una ullada, m'ho agraireu.
Comparteix:  

Comentaris

 1. A los blogs de LLuis deje de ir, porque ambos nos enfadamos, (sinceramente creo que fue por mala comunicación, más que por otra cosa). He visto que ha publicado libros, espero que le vaya bien, con alguna discrepancia creo que es buena persona y discrepante y para mi las personas discrepantes siempre son más interesantes que las acomodadas. Pero donde no soy bien recibido, no voy al de Miquel, si voy, pero permanezco el silencio porque no veo forma de mejorarlo en los asuntos allí tratados.

  ResponElimina
 2. No recuerdo, o quizas vagamente vuestro enfado, Luís és mucho Luís y tiene su caràcter, debo decirte que su última novela, a mi me gustó mucho.

  ResponElimina
 3. Gracias mil Francesc por citar el bloc.
  Sabes que no nos mueve ningún afán más allá de dar a conocer personas que depositan sus pensamientos y que por una cuestión u otra no salen en los medios.
  Salut

  ResponElimina
 4. i és una tasca molt interessant Miquel, ens ajuda a conèixer escriptors que d'una altra manera mai en sabriem res d'ells.

  salut

  ResponElimina
 5. Gråcies per les recomanacions, les tindré en compte

  ResponElimina
 6. Amic Puigcarbó, t'agraeixo molt aquest escrit y la teva recomanació. A "Escritores Recónditos" volem mostrar les veus d'aquells escriptors que están més o menys amagats, lluny de les bambolines i els llums de neó dels mitjans de comunicació, però que tenen una obra publicada destacable per la seva qualitat. No fem cap crítica literària, només en fem una ressenya sense prejudicis de llengua, de procedència, de génere literari o de sensibilitat artística.
  Gràcies per dedicar-nos aquest article.
  Salud
  Francesc Cornadó

  ResponElimina
 7. Francesc, es de rebut la recomanació, trobo molt interessant la vostra idea de donar a conèixer aquests escriptors que no surten als diaris ni enlloc, i costa de trobar la seva obra a les prestatgeries de les llibreries.

  salut

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada