SÓN LES OLIVES ESTÚPIDS!


Aquest Govern manipulador i mentider compulsiu, es vanta que el nombre de contractacions interanual a Espanya ha augmentat en 61.000 persones; Espanya va bé y aquí som al país de les meravelles (Mariano dixit). El que no diuen els estùltics del Govern i ho explicava avui Ernesto Ekaizer a versió Rac1 i també ho publiquen a Público.es, és que d'aquests contractes, el 57% d'aquestes noves altes a la seguretat social tenen a veure amb la recollida de l'oliva, degut a que en haver plogut a Andalusia (sobretot a Jaen), aquesta pluja ha retardat la recollida de les olives els passats mesos de gener i febrer i fins i tot març, i com aquests treballadors temporals ja els tenien aquí i els sortia més a compte deixar-los que retornar-los als seus països d'origen, han anat renovant els contractes temporals.

Ja ho veieu senyors del Govern: són les olives estúpids!
Comparteix:  

Comentaris

 1. Yo creo que a la población la tratan de estúpida, de verdad, son tan necios que se creen los más inteligentes..

  ResponElimina
 2. Francesc, tot és mentida, ja ho dius bé. La Península Ibèrica en aquests tems és com un gran circuit. Ara toca o la maduixa, a Huelva; després la poma i pera a Lleida...Múrcia, València.... I d'aquesta manera arriben a Extremadura per l'oliva. I crec que entren a Portugal (a la mateixa línia) Sempre són els mateixos si fa o no fa. Si que són espanyols i cobren com esclaus. I darrere dells hi ha una caravana de immigrants que fa por per la precària situació que hi mal viuen. I encara voldria saber si tots paguen a la Seguretat Social.

  ResponElimina
 3. és la conxorxa dels necis Miquel, però són els necis quels qui ens manen, i ho fan perquè nosaltrres adocenats com estem els hi ho permetem

  ResponElimina
 4. Solen estar assergurats Josep, però segur que no tots, la prova que estàn assegurats es com han influir en la zifra de contractació d'enguany.

  ResponElimina
 5. Menos mal que vengo yo por aqui para explicar un poco todo esto. El Gobierno Central ha impuesto a los Ay-untamientos la contratacion de personas en riesgo de exclusion social, paga el Gobierno Central, en mi pueblo han sido tres. Lo curioso del tema es que se tenian que dar de alta FORZOSAMENTE el dia 28 de Febrero de este año...¿ "capisci"?

  ¿Alguien ha oido hablar del PLAN E de ZP? Pues esto es lo mismo, pero sin carteles... Evolucionamos favorablemente...
  Ya sabes que soy un "alto cargo" de un Ay untamiento de 512 habitantes y todavia no me han puesto ni coche oficial con chofer (otro empleo creado), ni secretaria (otro empleo)... asi sufrimos los politicos...

  ResponElimina
 6. Multiplica ay-untamientos y personal y veras como cuadran las cifras..

  ResponElimina
 7. LO DE LA FECHA DEBE SER UNA CASUALIDAD, QUE ERES TU MUY MAL PENSADO.
  De todos modos, creo que deberías ponerte un camión oficial, así venderías más.

  ResponElimina
 8. Aparte del coche Francesc, otro puesto más...

  Y aqui estamos, creando empleo, y nadie nos lo reconoce...

  ResponElimina
 9. la gente es muy desagradecida Temujin, ya lo ves de verlo viéndolo.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada