'CATALÁN DE MIERDA'Rafel Martín Faixó, ha denunciat que dimecres va ser víctima d'una brutal agressió per part de 8 policies espanyols quan a la mitja part de la final de Copa del Rei anava al lavabo: "Un policia em va agafar pel coll i em va dir: 'Te vas a enterar, catalán de mierda', i immediatament la resta de policies del grup em van immobilitzar i em van començar a pegar de valent", ha dit el jove, en declaracions a l'ARA. 
Martín, de 26 anys, assegura que no va dir ni va fer res que justifiqués l'atac, mentre que la Policia Nacional diu que va oposar resistència i no es va voler identificar. El jove anava amb una samarreta del Barça i una estelada penjada al coll i creu que aquest va ser el motiu de l'atac. "Estic convençut que això els va fer ràbia i ho van pagar amb mi, aquesta vegada em va tocar a mi". L'agredit fa 1,91 m. d'alçada i durant l'atac va suplicar als agents que el deixessin estar, explica encara nerviós. Com a conseqüència dels cops va acabar caient a terra i allà els cops van continuar en forma de coces: "M'estaven fent tant mal que em pensava que em matarien, de veritat". Martín Faixó assegura que en cap moment va oposar cap mena de resistència ni va intentar tornar-s'hi.

I no és casualitat aquest fet, es part del joc brut, de la ràbia histèrica d'una policia que encara que no vagi de gris actúa igual que quan vestia aquests colors, amb la connivència del Ministre antisistema Mossen Fernández Díaz que no va de gris però a qui en el fons li agradaría.

Aquestes provocacions formen part d'aquest joc brut constant que ve des de Madrid, de calumnies, amenaçes, menysteniments, difamacions, insults.... Cal contestar-hi cada vegada amb contundència, perquè cada vegada anirà a més, i no podem ser ni comportar-nos com els habitants de la ciutat alegre i confiada....

Comparteix:  

Comentaris

 1. No creo que el Sr Rafel nos engañe.
  Antes bien, estoy seguro, y no soy fanático de nada ni de nadie (pero la experiencia es un grado), que ha sido objeto de alguna provocación. Y de esto si que estoy seguro.
  Sabe mal porque pierden, los grises, la poca credibilidad que les queda, que por cierto ya es nula.
  Salut

  ResponElimina
 2. Francesc, sóc una persona de pau, però aquest acte no s'haurien de deixar passar. Ni aquests ni banderes nazis ni senyeres cremades amb la passivitat de la policia. Banderes, d'on siguin no s'han de cremar cap, mai! I la policia i la justícia està per aquestes coses.

  Algú em pot dir que les banderes no hi haurien d'existir. Jo crec que si mestres és tingui el respecte que cal.

  De tot això ja veuràs com tot quedarà em res. hi a partir d'ara no ens deixaran ni moure. Tot serà "puta Catalunya " i "catalán de mierda"

  ResponElimina
 3. El Rafel va tenir molta sort que no fossin els Mossos qui el reduïssin, perquè quan et detenen els Mossos seguint el protocol acostumes a acabar mort.

  ResponElimina
 4. jo tampoc cec que ens enganyi, a banda que no és el primer cas, Miquel.

  ResponElimina
 5. jOSEP, lo de les banderes nazis és greu, n'han parlat fins i tot fora d'Espanya, però aquí no ha passat res, Mai passa res.

  ResponElimina
 6. Lluís, fòbies a banda, tanto monta monta tanto Mossos i Grisos.

  ResponElimina
 7. Sin animo de entrar en polémicas, yo no me lo creo, que halla cobrado seguro, pero no por ser catalán.

  ResponElimina
 8. llevaba una estelada, no sé, ahora la policía dice que el les insultó y les llamó por su nombre, estas cosas nunca SE ACABAN DE ACLARAR

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada