Rafel Martín Faixó, ha denunciat que dimecres va ser víctima d'una brutal agressió per part de 8 policies espanyols quan a la mitja part de la final de Copa del Rei anava al lavabo: "Un policia em va agafar pel coll i em va dir: 'Te vas a enterar, catalán de mierda', i immediatament la resta de policies del grup em van immobilitzar i em van començar a pegar de valent", ha dit el jove, en declaracions a l'ARA. 
Martín, de 26 anys, assegura que no va dir ni va fer res que justifiqués l'atac, mentre que la Policia Nacional diu que va oposar resistència i no es va voler identificar. El jove anava amb una samarreta del Barça i una estelada penjada al coll i creu que aquest va ser el motiu de l'atac. "Estic convençut que això els va fer ràbia i ho van pagar amb mi, aquesta vegada em va tocar a mi". L'agredit fa 1,91 m. d'alçada i durant l'atac va suplicar als agents que el deixessin estar, explica encara nerviós. Com a conseqüència dels cops va acabar caient a terra i allà els cops van continuar en forma de coces: "M'estaven fent tant mal que em pensava que em matarien, de veritat". Martín Faixó assegura que en cap moment va oposar cap mena de resistència ni va intentar tornar-s'hi.

I no és casualitat aquest fet, es part del joc brut, de la ràbia histèrica d'una policia que encara que no vagi de gris actúa igual que quan vestia aquests colors, amb la connivència del Ministre antisistema Mossen Fernández Díaz que no va de gris però a qui en el fons li agradaría.

Aquestes provocacions formen part d'aquest joc brut constant que ve des de Madrid, de calumnies, amenaçes, menysteniments, difamacions, insults.... Cal contestar-hi cada vegada amb contundència, perquè cada vegada anirà a més, i no podem ser ni comportar-nos com els habitants de la ciutat alegre i confiada....