La Policia Nacional ha identificat tres inspectors i un agent del cos en relació amb la filtració de les fotografies del DNI dels jutges catalans que van firmar un manifest a favor de la consulta sobiranista de Catalunya. Segons ha informat EFE fonts judicials, la Policia Nacional ha remès al titular del jutjat d'instrucció número 22 de Barcelona, que investiga aquesta filtració, un informe en què, gràcies al rastre informàtic, identifica quatre policies de Madrid, Barcelona i Alcalá d'Henares com els que han tingut accés a la base de dades del DNI d'aquests magistrats pro consulta.

Una vegada rebut aquest informe, el jutge l'ha remès a la fiscalia perquè el ministeri públic concreti si és favorable a citar a declarar com a imputats els quatre policies. El jutge va acordar el març passat obrir una investigació arran de la denúncia presentada per una vintena de jutges i magistrats pro consulta, que sospiten que algú va entrar de forma irregular en els fitxers de la base de dades del DNI per obtenir imatges i dades seves per a la seva divulgació.

Els jutges denunciants, sostenien en el seu escrit que prop de 25 fotografies que el 3 de març va publicar el diari 'La Razón' per identificar la trentena de jutges que recolzaven el manifest a favor de la consulta sobiranista són les que figuren a la seva fitxa del carnet d'identitat.

Caldria recordar ara, que l'impresentable i indimitible Ministre de l'Interior Mossèn Fernández Díaz, va insinuar que les filtracions les havien fet els mossos d'esquadra. Els fets dels quals estem parlant en un altre país una mica seriós, haurien comportat dimissions, cosa que en aquesta pseudo democràcia-dictadura no ha succeït. De fet en un país mínimament seriós el Sr.Fernández Díaz no seria ministre. Però Espanya no és un país seriós; nomès és un vell país ineficient entre dues guerres - civils -.