'LAISSER PASSER LE TEMPS'


De Cospedal: «Comunisme i nacionalisme són passat, i el PP, el present i futur»

La secretaria general del PP ha afegit que "s'ha demostrat que qui està garantitzant i pilotant la sortida de la crisi és el govern de Rajoy". La secretaria general del PP i presidenta de Castella-La Manxa, María Dolores de Cospedal, ha assegurat aquest dissabte que "a Espanya avui sabem que el socialisme, el comunisme i els nacionalismes són mirar al passat, i que el present i el futur d'aquest país s'escriu amb el PP".

Ah! quina ment tan preclara té aquesta senyora que ès capaç de mentir i no enrojolir gens. Llegint les seves declaracions, hom arriba a la conclusió que aquesta senyora viu en un món apart, tan allunyat de la realitat com el seu partit ho està de la honestedat i la democràcia.

La Lideresa comet una infracció de tràfic greu, atropella una moto d'un agent, es dona a la fuga.... i no passa res.

Bárcenas explica al jutge que a cada seu provincial del Pp hi havia caixa B.... i no passa ni passarà res.

No entenen res, estem de deflació i ho neguen. Obstinadament es dediquen a creure's les seves pròpies mentides, potser perquè no estàn acostumats a moure'ns dins els paràmetres de la veritat.

I Don Tancredo Rajoy, inassequible al defalliment no diu res (de nou), ni fa res, ni s'immuta per res. Qui dia passa legislatura empeny és la seva única divisa, i el seu lema: deixar passar el temps...que en el més que correcte francés del Sr.Mas a la TV francesa, seria: Laisser passer le temps...

Jo, si fos la señora Maria de los Dolores de Cospedal em convertiría al Pastafarisme, ara que el volen legalitzar a Polònia (la de veritat). O ella, o nosaltres, perque aquesta situació.. en dues paraules. és in-sos-tenible.


Comparteix:  

Comentaris

 1. Es como aquellas novias que a uno le duró un par de semanas. estaba muy buena, pero sabías que aquello iba a durar poco, porque cada vez que te hablaba sabías que te engañaba.

  ResponElimina
 2. pero encara és el nostre obscur objecte del desig Miquel.... ens posa, que hi farem.

  ResponElimina
 3. Jo encara m'estic recuperant de l'ensurt de sentir dir a en Rajoy que "Europa hauria de ser una mica espanyola".

  ResponElimina
 4. Loreto, caldria veure en quin estat etílic estaba quan va dir aixó en Mariano. A Europa encara se n'estan fotent d'ell.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada