Un incident que en principi sembla clar, es complica a mesura que hi van havent aportacions de testimonis en principi fiables. Em refereixo a l'estranya agressió al Sr. Pere Navarro, que cada vegada és més confosa, i semblaria més aviat una bella inxa amb l'agressora de quan era alcalde de Terrassa, que no pas aquesta crispació pel moviment independentista que hi volen veure interessadament alguns.

Sembla estrany que no s'hagi identificat la persona que suposadament el va agredir, potser perquè aquesta identificació perjudicaria els interessos del Sr. Pere Navarro, mentre que la confusió que s'ha generat, ha servit per culpar de l'agressió a la crispació que segons ell, C's i el Pp hi ha a Catalunya.


De fet, és cert que hi ha crispació, però no per la consulta o el moviment independentista, sinó per les rucades dels dirigents polítics amb la seva política de campanar sense afrontar les solucions per paliar les dificultats dels ciutadans que estan patint encara les conseqüències de la crisi.


Per últim, caldrà veure si aquesta denuncia contra la dona que el va pressumptament agredir, arriba a port, jo diria que no i que el cas es diluirà com llàgrimes perfumades de ginebra. Al temps.