CABÒRIES


En el fons tot és molt senzill: En Santiago Puigcarbó i Mirò i Maria dels Angels Reixach i Casajoana es casen i tenen tres fills: en Francesc (servidor), Lluís i Santiago que en aparellar-se tenen, tres filles el gran (servidor), tres el segon llevat d'una que la va cridar el suprem faedor als 24 anys (i això és el que costa d'entendre) i el Santi que té la parelleta. 
Aquests fills dels tres fills han dut al món de moment per part de les filles del fill gran i amb l'ajut dels gendres, dos nens i dues nenes, i la resta ja aniràn fent. I en el fons d'això és del que es tracte; la nostra funció com a homínids és aquesta, reproduir-nos per perpetuar la espècie, i prou, la resta, parafernàlia,  fer volar coloms, i  com diu el Santiago, el meu pare que aquest més en farà 97, pel que hi fem ja estem be ací. I això és el que hi ha, la resta, cabòries.
No som res, o som tan poca cosa, que fins i tot fa vergonya. Potser és per aixó que no penso publicar cap foto de les meves filles o dels meus nets, l'irresponsable he estat jo, no ells...., que de fet, són les víctimes de la meva inconsciència....
Comparteix:  

Comentaris

 1. Sí però a més de parir-los cal aguantar-los durant un grapat d'anys. Déu ni do la funció de l'homínid corrent :)

  ResponElimina
 2. i cal aguantar a pares i fills, ho pensava avui al matí que com cada dumenge he anat a esmorzar amb el meu pare, i ha vingut l'Anna (la petita) amb el Roberto a veurel's.

  ResponElimina
 3. Tampoco soy de poner foto de la familia.
  La mía de refilón y para de contar.
  Siempre recuerdo un poema de Leonard Cohén, titulado ¿ qué esperabaís ?, y se refiere a Adolf Eichman.
  Viene a decir que no tiene nada de diferente del resto de los mortales.
  El ser humano es bien raro, si.
  salut

  ResponElimina
 4. aquest és el problema miquel, qualsevol veí teu por ser Eichmannl, o potser tu mateix. Gent corrent....

  ResponElimina
 5. El otro dia criticaba en petit comité lo de las fotos en internet, es como ficharse voluntariamente. Unos dicen que no hay nada que temer, yo les contesto... ahora...
  Veo que tienes una familia con antecedentes,(ejem).

  ResponElimina
 6. hay que vigilar con eso de las fotos Temu: se cuelgan con mucha alegría sin ser conscientes de las consecuencias.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada