ELS TORTURADORS FRANQUISTES Y UNA SENYORA DE TERRASSA

- Billy el niño -
Aquest diumenge, Pere Navarro ha aprofitat, una vegada més, per tornar a acusar el sobiranisme català de la plantofada que li va clavar una senyora a Terrassa, just abans d'una comunió. Per insistir-hi ha fet servir les pàgines de La Razón, el producte informatiu que resulta de la direcció de Paco Marhuenda.

Però a La Razón no li han preguntat per una notícia posterior. La setmana passada, l'Audiència Nacional de Madrid va negar l'extradició de Juan Antonio González Pacheco, apodat Billy el Niño, un comissari de policia -avui jubilat- que va torturar centenars de detinguts a finals del franquisme. Com relaten totes les seves víctimes, Billy el Niño és un sàdic que dirigia personalment les pallisses i que tenia debilitat per treure la pistola i apuntar al cap de les seves víctimes. La justícia espanyola l'ha protegit, igual com a tots i cadascun dels torturadors franquistes, amb l'argument que el seu cas està prescrit. És normal, Billy el Niño ha estat condecorat reiteradament per l'estat al qual ha servit amb eficàcia.

El PSOE i Pere Navarro estan d'acord amb la impunitat de Billy el Niño i de tots els que van exercir la violència durant el franquisme. Tampoc no cal insistir sobre la condició moral del PSC pel que fa als 29 assassinats del GAL, tots ells amb Narcís Serra de ministre de Defensa. Ni rememorar les 45 detencions indiscriminades de l'Operació Garzón, que ha recordat oportunament Oriol Junqueras.

A Pere Navarro tota aquesta violència li sembla correcta i legítima. Només li fa mal la plantofada d'una senyora de Terrassa que esperem no hagués passat per les mans de Billy el Niño. Els torturadors franquistes i una senyora de Terrassa - Salvador Cot: Nació.cot
Comparteix:  

Comentaris

 1. ES EVIDENT QUE ELS ASSESORS DE CAMPANYA DE FERRAZ,UNES PEPAS DE TRES UNA PELA,EL PORTARAN A LA SEVA ANULACIO COM A POLITIC,PERO SI NO TE "AQLLO"PERAVIARLOS...ALLA ELL.
  FERNANDEZ DIAZ ENTREGAN TORTURADOS?, ANDA YA¡¡¡

  ResponElimina
 2. Todos los que dicen defender "la nacion" por encima de las personas son iguales, cada uno en su direccion, pero iguales.

  ResponElimina
 3. Líbrenos el señor de los que nos quieren defender la nación, como tu dices, a un lado y al otro.

  ResponElimina
 4. Oliva, Fernández Díaz és fill de qui és fill, i actua en consequencia.

  ResponElimina
 5. Jo el que vull saber és qui era la senyora de Terrassa, caram, al del plàtan el van pillar de seguida i aquesta senyora encara està per identificar...

  Una tafanera

  Pel que fa a la resta, tot va quedar atado y bien atado, ja ho deia aquell, el que passa és que ens pensàvem que no era així perquè som un ramat de babaus

  ResponElimina
 6. Júlia: com no la trobin els de Sálvame, no sabrem pas qui és la senyora aquesta.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada