Un fantasma corre per Europa, és Cristiano ensenyant tauletes després de fer el quart gol de penal. Florentino Pérez, el 'ser superior' ja té la seva 'décima', li ha costat més de 600 milions d'euros i patir uns quants disgustos abans, però per fi ja la té. No va ser un bon partit, amb l'Atlético no pot haver-hi mai un bon partit, la seva gasiveria furbolística l'encomana al contrari. L'Atlético viu de l'error del contrari i ahir Casillas més que San Iker, va ser Pinto colorao i es va empassar el primer i únic gol dels matalassers. Cristiano i Benzemá feien de Messi piano piano, mentre que Bale exercia d'Alexis errant en tres clares ocasions.
Va haver d'aparéixer el qui menys cap té de tot l'equip i en el temps de descompte fer el gol de l'empat precisament amb el cap, i aquí ja es va decantar la final cap la Cibeles, Bale, que és com Tello però en car, es va redimir i fer el segon, i l'Atlètic cansat, va abaixar els braços i n'hi varen caure dos més.
Ja té la décima el ser superior 'lloem-lo' lloem al 'ser superior', i com s'ha de ser esportiu, felicitem-lo, és la seva 'décima la que ha guanyat per dècimes. La temporada futbolera la s'ja acabat, car el Mundial és una altra cosa. Safi de baracalaufi.