LOQUILLO, EL TROGLODITA


Les declaracions de Loquillo a Abc en que comparava Catalunya amb el nazisme, i que l'endemà va negar a can Basté, han aixecat polseguera, i el diari Abc n'ha publicat l'audio deixant-lo en evidencia. De fet, aquestes declaracions no ens haurien de sorprendre: el més d'abril de 2010 deia el que us deixo a continuació, i que hom sàpiga fa quatre anys la gent unionista habitual encara no parlava de crispació ni trencament social. Però Loquillo com a intel·lectual que és, ja ho albirava i per això se'n va anar a viure a Donosti. No entro en la qualitat intel·lectual ni musical del personatge, és veu hi ha gent a qui li agrada el que fa, deu ser com diu la dita castellana 'siempre hay un tiesto para una mierda'. I és que Loquillo fa honor al nom de la banda que l'acompanyava i pensa com un troglodita, un troglodita ignorant i mentider, clar.

 Abril de 2010 - 
 "Loquillo" lamenta que "la situació a Catalunya era insuportable"
El cantant "Loquillo", que publica 'Barcelona ciudad', es defineix com a "barceloní, xarnego i bilingüe". En una entrevista a El Periódico, el cantant explica que viu a Donosti per "la família", però tot i això denuncia que a Catalunya "la situació era insuportable". En aquest sentit recorda que, després que Ciutadans utilitzés un tema que ell cantava per a la campanya electoral "em van acusar de feixista".

"Loquillo", que acaba de fer 50 a anys, confessa que "mires enrere amb ira. Veus que això va ser un somni bonic que no es va fer realitat. És una mica com el tripartit". Tot i això, deixa clar que "he fet el que he volgut, com he volgut i de la manera que he volgut. Amb els errors i els encerts". e-noticies

aquest senyor, el rei del "rot", car més que cantar eructa, el que pàteix és la Síndrome de Xenius, només que no ho sap.

O sigui que la fal·làcia del presumpte cantant de rock i poeta ve de vell, possiblement perqué ni és cantant ni poeta, i ningú parla d'ell i necessita desesperadament alimentar el seu ego amb una notorietat perduda i que de fet mai s'ha merescut, és el que té no ser res, que amb el temps acabes sent poca cosa o un pocapena.
Comparteix:  

Comentaris

 1. No me he enterao de nada de esto...me he ido al sonido y si, se ve que si...
  que tipo tan raro...

  ResponElimina
 2. Miquel: no es la primera vegada que Loquillo fa declaracions per l'estil.

  ResponElimina
 3. EStuve en Burgos una vez de copas con él hace muchos años, (tengo un amigo que se dedicaba a estos menesteres y con el estuve de rebote) sus canciones no las he seguido y sus declaraciones tampoco. Ese tipo de personas que comentas aquí también las hay, las que miran por encima del hombro a sus vecinos, algunas veces tienen razón y otras no. Vi lo de las declaraciones en La Vanguardia, a mi me parece que la palabra nazi hay que utilizarla con extrema precaución, porque si se utiliza mucho, pierde valor y se nos puede olvidar lo que representa: el desalojo, el robo y el asesinato programado a gran escala, de forma industrial, perpetrado por un Estado contra algunos de sus ciudadanos en busca de la eliminación física de la discrepancia y este no es un tema cualquiera, millones de personas lo sufrieron y millones más fueron asesinadas por ello. Así que ojo, con el termino nazi.
  Vi también más 5000 comentarios en un tema independentista, sobre la proporción de votantes y leí mucha estupidez amparada en el anonimato por ambas partes, es lo que suele pasar con algunos temas. Un saludo

  ResponElimina
 4. TEMUJIN, no es la primera vez que Loquillo dice cosas por el estilo. Tu jefa por cierto también tiene la palabra Nazi en la boca a menudo para referirse a Catalunya. Y hay que mesurar mucho el uso de según que términos, de hecho en Alemania este tipo de afirmaciones no serian en vano, intervendría la justicia.

  ResponElimina
 5. AQUEST HOME,SEMPRE HA SIGUT UNA ESTETICA,,,JO NO LI TROVO RES MES,ORIGINAL IMITAN A EL "BOS","EL DIA QUE MATARON A SALVADOR" I "EL CADILLAC" POTSER SI....I ES EVIDENT QUE HORES D'ARA AQUEST POSSAT ... NO VEN. LI CALIA FER SOROLL,POBRET¡¡¡

  ResponElimina
 6. d'això es tracte, Oliva, de fer soroll perquè es parli de tu.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada