QUE CONSTI QUE HO VAIG AVISAR


Comentava el passat 11 de març que no em creia les xifres de vendes de cigarrets electrònics, és més, afirmava que les dades que donava l'ANCE, eren falses. Han hagut de passar menys de tres mesos perquè és confirmi el que era evident; expliquen a El periódico que les vendes, han caigut un 70% i gran part de les botigues que es varen obrir i que varen proliferar en quatre díes, ja han tancat, i s'albira que les que queden, llevat d'alguna que sempre sobreviu, ho faràn també. I és que era una evidència molt evident que aixó de les cigarretes electròniques seria una flor d'estiu, o en aquest cas, de primavera.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Han estat les botigues-bolet més efímeres de la història recent. He anat seguint les del barri i els seu procés ha estat com el de les tempestes d'estiu.

  ResponElimina
 2. han desaparecido como vapor de agua...

  ResponElimina
 3. miquel, o com aquells capgrossos que plouen quan hi ha tempesta. Les he vist anar tancant a partir de mitjans de gener, una rere l'altre.

  ResponElimina
 4. Miquel, ves que no s'hagin evaporat...

  ResponElimina
 5. Conozco a uno que compro un cigarro.

  ResponElimina
 6. ENTONCES: ha sido él... Conozco a quatro mujeres, les duró quince dias y volvieron al tabaco, ademàs estos cigarros provocan asma, al menos a mi mujer ... los probó y tuvo que tirar urgente del ventolin.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada