VENEN TEMPS DIFÍCILS


Hi ha gent en política com a la vida que és al món perquè hi hagi una mica de tot, se'n sol dir pluralitat. En política solen ocupar espais oportunistes en moments determinats, i impunement insulten, tergiversen i manipulen la història i els fets passats i recents. Tenen la seva cobertura mediàtica sobretot la cavernícola, que els dona la canxa que vulguin i els recolza tant com pot. Aquí us en deixo un exemple. Venen temps difícils i el tot s'hi val va en augment. Ah! quedeu-vos amb la cara de l'individu, parla per si sola.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Te aseguro que no conocía a este individuo...Ni al carlista de la gorra..
  joder, como está el patio...

  ResponElimina
 2. No coneixia aquest individu, i encara que compartim cognom t'asseguro que no el conec de res. Tot i això, a mi em sembla indiscutible (a mi i a molta altra gent) que el nacionalisme català té unes arrels profundament conservadores i carlistes, això no és cap secret. Qualsevol historiador ho pot explicar i la història del nacionalisme burgès és àmpliament coneguda, tot i que ha anat variant de forma. Cal no oblidar que el nacionalisme es va aliar amb Franco al final de la república, i que encara avui l'esquerra independentista és residual (la CUP té tres diputats, contra els 70 del nacionalisme burgès, CiU+ERC). Vols dir que Europa necessita un altre estat de dretes?

  ResponElimina
 3. lluís: Hi ha a Europa algun Estat que no sigui de dretes?
  Saben la majoria dels nostres polítics que significa ser Carlista?
  Vols dir que el nacionalisme es burgés?
  Quan a l'aliança amb Franco em consta, de fet la republica era Can Garlanda i amb aquella gent no es podia anar enlloc. Amb l'altre tampoc, però era la solució menys dolenta.

  ResponElimina
 4. Siempre he asociado el Carlismo en el Pais Vasco y Navarra fundamentalmente, aunque defensores del Carlismo había en la Costa Mediterranea desde Valencia a Cataluña era, creo, en las primeras donde tenia más defensores, algunos se "reconvirtieron en PNV". Personalmente Dios, Patria y Rey no me parece un pensamiento moderno, y mucho menos practico. Preparate, que a partir de ahora, allí los de aquí seremos monstruos y aquí a los de allí, os saldrán antenas...Esto ya esta "inventao"...

  ResponElimina
 5. Es que a mi, todo esto del Carlismo, Temujin, me suena a tan antiguo, a tan trasnochado que se me hace difícil entender que aún haya gente a día de hoy que esté por eso.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada