LES DONES I LES VAQUES


I van els fanàtics islamistes de Boko Haram, i ofereixen bescanviar vint dones per vuit-centes vaques, i tot el món civilitzat posa el crit al cel. Quins salvatges!, diuen mentre les seves consciències es remouen falsament fastiguejades davant el comportament feudal d'aquests fanàtics. No sé de que es sorprenen, i encara que pugui compartir la repugnància per aquests salvatges perduts en l'Edat Mitjana, és el que hi ha, el que separa l'Islam del cristianisme, cinc-cents anys, i és nota. L'Islam encara no ha acabat d'entrar en el fariseisme i tiren pel broc gros, al cap i a la fi, pels fulani, vuit-centes vaques valen més, molt més que vint dones. I als Governs occidentals que tants escarafalls fan i tant, aparentment s'escandalitzen, en el fons els i és igual, les dones que les vaques.

No tenen cap valor les dones per l'Islam, i això no és pas nou, prou sabut és, per tant la petició dels islamistes de Boko Haran, té molt sentit, les vaques si que són importants per a ells, molt més que les dones. Agradi o no, és així i és el que hi ha, mentre no passin cinc-cents anys i avancin socialment, aixi continuarà.

5 comentaris:

 1. Pudiera ser que una de las causas de su retraso es no aprovechar el 50% de sus recursos (las mujeres).

  ResponElimina
 2. Es duro leer la noticia, pero es lo que la mentalidad de la religión les hace ser, a los unos y a las otras.
  Por cierto, tengo problemas para entrar en Collonades porque no me deja responder lo de las letras , dice que no son las mismas que salen ...se ve que cree que soy un robot
  salut

  ResponElimina
 3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 4. Francesc, m'agrada molt quan visito algun lloc visitar els monestirs de aquell lloc. Hi ha alguns, (cap el sud, no) que les dones no podien tocar la pila baptismal (no se si ho dic bé). Hi habia un altre per elles pel sol fet que eren dones, i els homosexuals igual.
  El comentari que està esborrat era meu, perdó.

  ResponElimina
 5. Francesc, m'agrada molt quan visito algun lloc visitar els monestirs de aquell lloc. Hi ha alguns, (cap el sud, no) que les dones no podien tocar la pila baptismal (no se si ho dic bé). Hi habia un altre per elles pel sol fet que eren dones, i els homosexuals igual.
  El comentari que està esborrat era meu, perdó.

  ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.