MATAR-LOS ÉS LA SOLUCIÓ


El professor universitari egipci Nassar Abdullah va publicar un article sobre el tema dels nens sense llar a les ciutats del país: en la seva opinió, "matar-los" és la "solució" perquè la rehabilitació d'aquests menors és massa costosa per al país. El professor cita "l'experiència brasilera" dels anys noranta, quan "les forces de seguretat van llançar una campanya" contra els nens sense llar, acció que qualifica de "la voluntat de la reforma" i "una lliçó" que el món pot "aprendre del cas de Brasil ".

L'article d'Nassar Abdullah va generar molta polèmica i posteriorment va ser retirat de la Xarxa. Diverses organitzacions dedicades a la defensa dels drets humans van presentar una denúncia contra l'autor per incitació a l'assassinat. També van exigir una indemnització de al voltant de 100.000 euros que intentaven destinar a un fons de protecció dels infants sense llar. El que pasa és que el que demana Nassar Abdullah, és el que malauradament s'acabarà fent, mès practic i mès econòmic que no pas intentar reeducar aquests nens, al cap i a la fi aquesta canalla ja és morta. Respirem com al pleistocé, i no hem avançat gens en més de tres mil anys, nomès hem après en alguns llocs a aparentar una certa evolució, que de seguida desapareix donant pas al primari primitiu que encara som i continuarem sent.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Este hijo de puta es profesor universitario en su pais. Su pais, con profesores como este debe ser lo que es y nos demuestra, una mierda.
  El nuestro no es mejor que el suyo, pero todos los partidos, incluso el mas mierda, dice y actua (yo trabajo en TdC con ultras de derecha)en favor de los niños...Y allí todos vamos a una.
  Este capullo, por no decirlo mas gordo, solo tiene lo que se merece, un pais a su medida.

  ResponElimina
 2. però és terrible Miquel, com una persona culta pot dir barbaritats com aquesta.

  salut

  ResponElimina
 3. ¿Quien dice que este señor es culto?. Este lo que es es un gilipollas, se parece a la gente que negaba el conocimiento a las mujeres reduciendo la potencia del conocimiento al 50%. Un payaso con titulo no significa que tenga cultura...

  ResponElimina
 4. digamos que tiene una mala cultura Daniel, pero, al fin y al cabo, a veces tipos como él, son los que toman decisiones o las ORIENTAN.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada