VOCACIÓ DE QUIXOT
El jovent no s'hauria de fer cas a si mateix, s'estàn fent trampes constantment intentant demostrar massa coses,  fites  que - encara no ho saben - no podràn assolir mai; és normal i aixi ha de ser, els joves encara que no hagin llegit mai llibres de cavalleries tenen vocació de Quixot, i no saben que el savi era Sancho Panza, l'escuder. 
El problema rau en quan aquest comportament, aquest voler demostrar es fa quan ja no s'ès jove, aleshores no s'ès quixotesc, simplement no s'ha entès res de com va aixó de la vida. Però en conec alguns casos d'aquests vells - joves - i la seva manera d'actuar és francament lamentable. Apliqueu-li allò que deia Tarradellas de que en política es pot fer tot menys el ridicul, a la vida quotidiana d'aquests jovencells de quaranta/cinquanta anys.
Comparteix:  

Comentaris

  1. veremos en que acaba..lo que pasa es que no quiero ir a luchar contra molinos por otros..

    ResponElimina
  2. Alonso Quijano era hombre de palabra, Sancho era pragmático. Aunque yo no diría que muy listo, porque irse de escudero de un caballero andante en el Siglo XVI, tampoco es que diga mucho en su favor, que molinos Sancho también tenia.

    ResponElimina
  3. Daniel, Sancho era el hombre del pueblo con el sencillo y practico sentido comun que conlleva el personaje.´Acompañar a un caballero - en su caso - es un acto de responsabilidad.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada