L'escriptor nord-americà Bill Hillman, coautor del llibre "Com sobreviure als toros a Pamplona", és un dels corredors que ha resultat banyegat en el tercer 'encierro' dels 'sanfermines, protagonitzat avui per toros de Victoriano del Río.
Hillman, de 32 anys, ha estat banyegat al tram de Telefónica, on s'han... viscut els moments de més tensió i perill de la carrera, en quedar solt un toro, que ha carregat contra els corredors i s'ha girat en repetides ocasions sobre els seus passos. Hillman és un corredor experimentat, amb una dècada de tancaments a l'esquena, segons recull el portal sanfermin.com.

Doncs no ho devia ser prou d'experimentat, o bé es pot concloure que l'experiència no serveix per a res, com s'ha demostrat en aquest cas o en altres quan hi ha alguna alteracio del guió o si la situació que es crea és extrema o nova i aleshores l'experiència ja no serveix de res. Bé, de fet la experiència no existeix com a tal, és una entelequia que ens hem inventat en el sentit que si es fa durant molt de temps algun tipus d'activitat determinada representa que al cap de ics temps ja es té experiència. I no és així, ans al contrari l'experiència més aviat condueix a una relaxació sovint per excés de confiança.

A l'empresa on treballava, fa 9 anys va morir un xòfer molt experimentat en caure des de dalt de la cisterna en intentar ajustar una de les tapes del damunt que no estava ben tancada i per allí s'escava aire i farina. Sabia per coneixement i per experiència que per tancar la tapa s'havia de parar el motor que xuclava la farina per alleujar la pressió, però malgrat tot no ho va fer, i segurament aquella mateixa operació l'havia fet més d'una vegada, però l'ùltima la tapa es va obrir de cop i ell va caure al terra desde quatre metres d'alçada picant de cap al terra i morint a l'acte. 

Deia Cioràn que l'experiència es una acumulada reiteraciò d'errors mai admesos, i ja va la cosa per aqui, però al que em vull referir és que per més experiència que tinguis, si no t'has trobat mai amb una situació imprevista, quan t'hi trobes és nova, no en tens cap d'experiència per aquella situació en concret. Si t'en surts, n'hauràs acumulat una mica més per evitar l'accident en una altra ocasió. Fa 44 anys que condueixo i porto a l'esquena més de dos milions de quilòmetres; se suposa que dec tenir experiència com a conductor, però com no he tingut mai cap accident, no tinc cap experiència si aquest es produis, sería una situació nova per a mi per a la que no tindria cap experiència. Encara que en el cas de l'escriptor Bill Hillman, l'incident ha donat fe del títol del seu llibre: Com sobreviure als toros a Pamplona.