AL BARRI DELS SOMNIS PERDUTS


Al barri dels somnis perduts han enderrocat una casa. Queden encara restes per retirar, la taula del menjador, unes cadires i un vell televisor. El paper de les parets, atrotinat i un quadre horrible mig tort que penja a la paret del menjador. 
Amenaçava ruïna, diuen encara que crec hi ha qui vol especular, més que res... per la zona que es céntrica, al costat de l'eix Macià. 
Demà o passat demà acabaran la seva feina els manobres de la destrucció i ja no quedarà cap resta de la casa enderrocada. Al barri dels somnis perduts han enderrocat una casa, en queden poques ja.
Comparteix:  

Comentaris

 1. No se, no se...
  Unos ven la actuación bien. Otros como una inquina. Aquellos dicen que Israel se defiende porque Hamas les tira petardos. Aquellos dicen que Israel masacra. Otros que todos los palestinos son iguales...

  Mi sentido común me dice que bombardear una ciudad, por mucho que allí guarden armas, no es de recibo.

  Y me sigue diciendo que en vez de acabar con Hamas, lo único que han logrado es que cientos de familias se alisten al grupo.

  ResponElimina
 2. No es Gaza Miquel, és el carrer Major de Sabadell, aquest d'enderrocar edificis antics és una altra mena de terrorisme.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada