ÚLTIMS ESCRITS
latest

diumenge, 24 d’agost de 2014

DE PRINCIPIS


Hi ha qui afirma que 'el fi justifica els mitjans', solen dir-ho sobretot els militars, encara que aleshores caldria veure quins mitjans justifiquen el fi. I en més d'una ocasió haureu sentit dir el principi contrari que diu 'el fi no justifica els mitjans'. però cal veure qui aixó manifesta, car és possible que qui ho diu, ho fa des d'alguna poltrona de poder, que no vol o no li convé recordar com hi ha arribat a asseure's i menys encara vol abandonar-la. O potser  podria dir-ho tot un expert en manipulació de fins i de mitjans, com Paco Marhuenda, l'ìnclit director del tabloide la Razón, que per cert rima amb oxímoron.
« PREV
NEXT »

6 comentaris

 1. No me gustan los fanáticos de nada.
  Él lo es del sistema reaccionario, que no sólo es el PP, ojo, es el sistema que está en el poder y subvenciona su diario.

  ResponElimina
 2. Ni el fi ni els mitjans són bons per tothom.

  ResponElimina
 3. curiós Miquel, les diferents reaccions a Twitter sobre els trabucaires, aqui, desdramatitzant i posant-hi sornegueria i allí...un drama ranci i caspos, com són ells.

  ResponElimina
 4. no Loreto, pero sempre és millor justificar-los.

  ResponElimina
 5. DEntro de poco ese periodico cerrara... Es una payasada de periodico... como otro muchos que sobreviven de hacer la loa al lider de turno..

  ResponElimina
 6. es que ni es un periódico, es pura basura periodística.

  ResponElimina