LA TORRE TESLA


Descrit per molts com "el geni que va il·luminar el món", Nikola Tesla (10 juliol 1856 - 7 gener 1943) va ser un inventor prolífic i un visionari creador de les transmissions que van donar lloc a la ràdio, les bobines per al generador elèctric de corrent alterna, el control remot, el motor elèctric d'inducció ... Fins i tot s'ha suggerit que treballava amb raigs X abans del seu descobriment oficial per Roentgen. Les seves patents sumen més de 700. 
Tesla entre altres prediccions va deixar dit:

"Un instrument barat, no més gran que un rellotge, permetrà al seu portador escoltar en qualsevol lloc, al mar o en terra, música o cançons, o un discurs d'un líder polític, dictat en qualsevol altre lloc, distant. De la mateixa manera, qualsevol dibuix o impressió pofrà ser transferida d'un lloc a un altre ".

Un projecte de Tesla, l'han agafat dos físics russos de Sibèria, que han llançat una campanya per recaptar els 800.000 dòlars necessaris per completar l'ambiciós projecte de Nikola Tesla en el camp de la transmissió sense fils d'energia elèctrica, la torre Tesla. Segons els físics russos Serguei Plekhanov i Leonid Plekhanov, la versió moderna de Wardenclyffe, o la torre Tesla, també coneguda com 'transmissor planetari', permetrà "transmetre l'energia a través de la Terra a qualsevol distància al planeta", que ajudarà a resoldre molts problemes tecnològics.


* divulgació científica d'un més d'agost made in Wikipedia.
Comparteix:  

Comentaris

  1. Por lo que se ve era un visionario ¡

    ResponElimina
  2. Y ganó, su corriente alterna supero en eficacia y utilidad a la continua. Lo bueno de ser humano, es que de vez en cuando aparece gente así. Por cierto estuvo muy relacionado con J.P. Morgan

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada