MORTS ESTÚPIDES


De la mateixa manera que el Govern ens informa semanalment dels morts per accident a la carretera, o els que s'han endut el tabac o altres malalties, potser seria hora que fessin un informe setmanal de les morts causades per la bestiessa aquesta que s'ha posat de moda de fer-se 'selfies', les xifres comencen a incrementar-se i entraria ja fer-se una 'selfie' dins de les activitats de risc per a la salut.
Si entreu al google i poseu 'muertes por hacerse una selfie', veureu que hi ha bastants casos de morts estúpides per culpa d'aquesta moda que abans s'en deia 'autoretrat'.
L'ùltim cas es va donar ahir a Sitges quan cinc persones van caure  d'un balcó d'un quart pis en cedir la barana mentre es feien una selfie.
Comparteix:  

Comentaris

  1. El otro dia en Portugal una pareja de cayo por un acantilado delante de sus hijos... No lo entiendo, te juro que no lo entiendo.

    ResponElimina
  2. eso de Portugal, se refiere a una pareja Polaca, Daniel, lo publique en Collonades, aunque luego aqui mismo publique un escrito donde rectificaba y aclaraba que no se traba de una selfie como se publicó en un primer momento, sinó que sus hijos les estaban haciendo una foto a ellos y fue cuando se cayeron.

    http://blocfpr.blogspot.com.es/2014/08/rectificacio.html

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada