MAREJAR LA PERDIU


Francament, trobo molt lamentable la falta de diàleg sobre el dret a escollir, anar a la V  l'11 de setembre o no votar directament independència, i el poc respecte que hi ha pels qui no ho tenim clar aixó del si, si, però que el que si volem es poder votar el 9N.
I és que aquí no hi ha terme mitjà, o s'està amb el 20% que té molt clars aquests conceptes i la seva acció, o s'està contra ells, per tant contra Catalunya i un passa a ser un unionista, o pitjor encara un botifler o un  traïdor. Aquesta postura dels independentistes em remet al pensament de molts cristians, alló de...qui no està amb mí, està contra mi, o els altres que creuen erròniament tambè: qui no està contra nosaltres, està amb nosaltres. Massa reduccionista per afrontar un projecte de país que parlen d'il·lusionant i que més aviat a molta gent li resulta preocupant i frustrant. 
I no és tan senzill ni tan plana la qüestió, la manca de diàleg, la imposició d'una serie d'actuacions més aviat arbitraries i intransigents generen a banda d'una sensació de malestar en molta gent que no se sent còmode amb aquesta manera de fer, que sí que entén que s'ha de votar el dret a l'autodeterminació, com a pas previ a la Independencia, però que entén que abans, hi ha molts problemes de país a solucionar que són molt més urgents i que no s'afronten per part d'un Govern en el qual poca gent i creu, gairebé tant com el poc que creu aquest propi Govern en la possibilitat real de convocar la consulta prèvia a la Independència, suposant que sortís una majoria que així ho decidís. No tota la culpa dels nostres mals és de Madrid, molta menys de la que ufanament es pregona; menys mirar-se el melic per part del Govern, que francament només es dedica a l'assumpte de la consulta i oblida la resta de problemes, amb un killer com a Conseller de Sanitat.

I el que més molesta és tot aquest perióde de més d'un any marejant la perdiu amb la consulta, una consulta que no es farà, i anirem a les plebiscitàries el febrer suposo, i qui dia passa any empeny i anar xupant de la mamella. La frustració vindrà després.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Aquesta postura dels independentistes em remet al pensament de molts cristians, alló de...qui no està amb mí, està contra mi, o els altres que creuen erròniament tambè: qui no està contra nosaltres, està amb nosaltres. Massa reduccionista per afrontar un projecte de país que parlen d'il·lusionant i que més aviat a molta gent li resulta preocupant i frustrant. .."
  Es lo que me pasa. Yo quiero votar Si/NO, tal como suena.
  El no votar SI/SI como hará mi hijo y mi nuera no me hace un traidor, un botifler o un mercenario a sueldo de Madrid. No hay explicaciones por parte de nadie, no las espero del Gobierno central, pero si DESEO que se me diga a donde vamos exactamente si se hacen la elecciones, referundums, votaciones (otro que nadie me ha explicado y que no significa lo mismo). Y quiero que se me diga de donde saldrán las pensiones, la sanidad, y el pago a la administración catalana. Quiero saber como se calculará el PIB , pero no por el de la chaqueta azul, sino por gentes ecuánimes. ¿ Cómo crearemos la deuda pública ?, si pagaremos a España la parte que nos pertoca y se le debe; cuántos entrarán a formar parte de la administración con lo que ello representa, para banco central, embajadas y centros oficiales...
  No hay ninguna explicación, y por haber no hay ni seguridad de ir a votar el 9N
  Esto es una tomadura de pelo y una falta de ética hacia nosotros, los ciudadanos.

  ResponElimina
 2. Dividir a la poblacion y crear bandos donde no les habia, se pagará, algun dia se pagará y logicamente aqui no hay responsables. Un pequeño detalle, ¿que partido llevaba claramente en su programa electoral la independencia? ninguno, estamos con esto de la consulta que es como querer meter solo la puntita y marear la perdiz.. y , continuo, ¿si no lo llevaban ? ¿porque?. Personalmente pienso que es una forma de tapar la gestion, ¿se habla de desempleo? ¿de sanidad?. Cuando pregunto que pasaria si Tarragona votase no y Lerida si, todo el mundo me dice que lo que salga en Cataluña, como una unidad, con ese mismo planteamiento, no otro, debiera votarse en toda España primero si estamos dispuestos a segregar parte de nuestro territorio, ¿no crees?. Un saludo.

  ResponElimina
 3. Por cierto no va a haber referendum, habra adelanto electoral y saldrá ERC, entonces veremos que pasa. Un saludo.

  ResponElimina
 4. eso parece, y cansa, la verdad es que estamos perdiendo mucho tiempo com la cosa esta de la consulta, y al final para nada....

  salut

  ResponElimina
 5. Daniel: lo de la independencia en el programa electoral supongo que ERC lo llevaba, CIu no, por descontado.

  Parafraseando a Shakespeare: 'Mucho ruido y pocas nueces'

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada