PROHIBIT PROHIBIR


La obsessió de les autoritats en general per prohibir arriba a punts esquizofrènics o psicopàtics, sempre, això si, pel bé dels ciutadans, car ells, vetllen pel nostre benestar des que es lleven fins que se'n van a dormir. Hi ha prohibicions raonables, i d'altres que freguen l'ingrès immediat al frenopàtic de qui les ha promulgat.

Un dels eslògans del maig del 68, era prohibit prohibir que de fet no deixa de ser un contrasentit. Si aixequessin els ulls es quedarien astorats davant prohibicions com la de les autoritats alemanyes, que han prohibit la construcció de castells de sorra a les platges properes a la costa de Schleswig-Holstein. La nova llei busca garantir la seguretat dels turistes i comprèn fortes sancions per als que decideixin continuar amb aquest passatemps. Aquesta resolució netejarà el camí per als rescatadors costaners, que han estat obstaculitzats en diverses oportunitats per aquests petits embalums.

Em pregunto com li explicarà un pare al seu fill o filla que no pot fer un castell de sorra amb la galleda, si és que hi ha res més innocent i innocu que fer a la platja. Estic segur que els nens no entendran la prohibició, més que res, perquè tenen més sentit comú que qui l'ha dictat.

9 comentaris:

 1. I vos que ho digueu, que encara que ja estem curats d'espants, a vegades aquesta patoleia encara ens sorpren amb decisions de cagati lorito.

  ResponElimina
 2. Hi ha coses com aquesta o la de no poder girar el cap més de 45° a la dreta o a l'esquerra a un conductor de cotxe, que evidentment penses de seguida que han d'ampliar Sant Boi.

  Ah!, per més pistes només pots girar el cap els graus que hi ha fins al retrovisor. Que et sembla? 30°, més o menys. Sis plau, vull els Maig del 68 ara!!

  ResponElimina
 3. ostres Josep, de prohibicione i mesures idiotes n'esta el mon ple.

  ResponElimina
 4. Bueno uno respira, aunque este mal reconocerlo, al ver que los alemanes pueden parecer idiotas y actuar como tales y casi seguro también tendrán su cupo de idiotas. NO estamos solos.

  ResponElimina
 5. Això és perquè encara no han descobert els concursos de castells de sorra, que a part de bonics, són també una atracció turística que deixa dinerets.

  ResponElimina
 6. No deja de ser un consuelo Daniel, pero un consuelo de tontos.

  ResponElimina
 7. Marta, els alemanys no estàn per aquestes coses, ells van a la cosa pràctica.

  ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.