AIXÍ (NO) SI ES FA PAIS


"Tant de bo l'any que ve em convidin a escriure una altra vegada en aquesta capçalera i pugui fer, des d'aquí, un relat diferent. Tant de bo el 2015 la Diada torni a ser la festa de tothom amb tothom." 

Aixi acaba l'escrit de Rosa Diez de UPyD... a Nació Digital. L'article de titol 'Així no es fa pais'. L'article és un compendi de topics i mitges veritats, escrit des de la ceguesa de qui veu el que vol veure i no la realitat. De fet ella mateix és una contradictio in termino, car parla de segrestar als ciutadans, a l'opinió pública; que si els mitjans ho controlen tot, i un mitjà com Nació Digital li ha donat la oportunitat de publicar aquest escrit i difondre'l. Li preguntaria, o li diria a la Señora Rosa Díez que es pregunti si a Oriol Junqueras li demanarien un article els d'ABC o la Razón, i si li publicarien tal qual.
No vaig anar ahir a la manifestació de la 'V' a Barcelona, com no vaig anar a la via catalana de l'any passat, i puc estar en desacord en alguns aspectes amb el moviment sobiranista, però si precisament alguna cosa fan manifestacions multitudinàries com la d'ahir, és precisament Pais, el contrari del que manifesta Rosa Díez, per qui fer pais es limita a bramar Egpaña!, Egpaña!, Egpaña! i insultar als catalans titllant-no's de nazis.
Comparteix:  

Comentaris

 1. perquè no hi pot haver perversió democràtica més gran que un Govern dedicat a fracturar la societat a la qual ha de servir.

  Mentre milions de catalans es veuen menyspreats i estigmatitzats pel Govern de la Generalitat, aquest ha decidit ser el Govern d'uns catalans contra els altres catalans. Els mateixos governants, els mateixos partits polítics, que han impulsat les retallades socials a la sanitat, l'educació, la prestació dels serveis públics, que han provocat l'increment de la injustícia i la desigualtat a Catalunya, s'afanyen ara a retallar la pròpia ciutadania.

  El mateix Mascarell, Conseller de Cultura, va titllar de negacionistes els catalans que s'oposen al relat oficial de la Guerra de Successió...

  ResponElimina
 2. Los medios me dan miedo, y las declaraciones también.
  ufff

  ResponElimina
 3. A mi el que em preocupa és que vulguin apoderar-se de la senyera com a bandera de tots. La senyera no representa a aquells que van en contra dels catalans.

  ResponElimina
 4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 5. ¿Que es ir en contra de los catalanes? ¿no estar de acuerdo contigo?

  ResponElimina
 6. No! Daniel, pero si tacharnos de nazis a menudo, mentir, difamar sin pruebas con un guión preestablecido, a base de cliches y meterse en un terreno donde no ha sido llamada. Ya te dije en mas de una ocasión que esta SEÑORA era un parásito de la politica, chaquetera donde las haya y que - como muchos - sólo pretende vivir de este momio. No tiene ideas, ni ideario político y ningúna hoja de ruta. Su lema se basa solo en Egpaña,Egpaña,Egpaña, y encima ha dejado de recibir el apoyo de el Mundo y entre Ciutadan's y Podemos LE VAN A QUITAR su parte del pastel, eso es lo que la preocupa, que se le acaba el negocio. Veràs en las próximS ELECCIONES, casi seguro que no sacará ni un diputado, o como mucho, uno, para ella.

  a sabes que no suelo hablar de ella, me sabe mal por ti, peròl es que me saca de quicio. Y no porquè no este de acuerdo conmigo, eso deberias saberlo.

  ResponElimina
 7. les banderes - totes - Loreto, estan brutes i tacades de sang, i em fa més por que una pedregada, la nostra imclosa. No has de mirar la bandera sinó qui la porta.

  ResponElimina
 8. No hay fractura social Daniel, no te dejes engañar, hay más que estan por el no que por el si, pero un 80% lo que quiere es votar, eso y nada más. NO toda la gente que estaba ayer el la V eran independentistas, aqui hay mucha confusión. Però si no es independentista ni el propio Artur Mas, lo que pasa es que le empujan desde abajo, que es lo que en Madrid no saben entender ni ver.

  ResponElimina
 9. Els mitjans serveixen cadascún al seu amo, Miquel, i sobre aixó van les directrius d'uns i altres, desbarren molt els mitjans de Madrid, que ho fan des de la ignorància interessada, i desbarren també uns quants mitjans d'aqui que ho fan - i és més preocupant - des del coneixement.

  ResponElimina
 10. PERO QUE VOLEU?...LI VAN LAS "SECAS".

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada