BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » MIGRANYA I SEXE

MIGRANYA I SEXE

- Francesc Puigcarbó - divendres, 12 de setembre de 2014 - 12.9.14

'Un home vol tenir sexe amb la seva dona i ella li contesta:" Ho sento, estimat. Tinc una terrible migranya. No puc fer-ho ". Aquesta posició inicial ha estat negada/invertida amb el... progrés del feminisme. Ara és la dona la que vol sexe i el pobre home esgotat replica que té una terrible migranya. Però a aquesta situació li passa la negació de la negació que inverteix de nou la lògica. Ara és la dona la que exclama: "Estimat, tinc unes terribles migranyes, així que tindrem una mica de sexe per refrescar-me". Però un pot imaginar-se un moment posterior encara més depressiu de radical negativitat: els dos tenen migranya i decideixen prendre una tassa de te.'

I el més bo, és el comentari que li han deixat: "If women are so bloody perfect at multitasking, how come they can't have a headache and sex at the same time? Billy Connoll"

Que traduït al català, més o menys ve a dir:

"Si les dones són tan condemnadament perfectes en les multitasques, com és que no poden tenir migranya i sexe a la vegada? Billy Connoll."
SHARE

- Francesc Puigcarbó

3 Comentaris :

 1. Don Gregorio és una mina.

  Jo en sabia una versió en la qual l'home porta una aspirina en una safata a la dona:
  -Si no tinc mal de cap -diu ella-
  -Doncs, a follar!!!

  ResponElimina
 2. bo aquest també. Don Gregorio com li dic jo, és 'ùnic filòsof amb sentit de l'humor. N'hi ha més, Francesc Orteu també seria del mateix pal, però en general els filòsofs solen ser gent seriosa.

  ResponElimina
 3. jejejejeje¡¡¡
  Como sois ¡¡¡¡

  ResponElimina