DE TANTS PER CENTS I CONDONACIONS


Tots els partits polítics a l'ùs, els de tota la vida, es financien il·legalment, entre aixó i les condonacions del deute dels Bancs (a canvi de favors), van tirant i fent campanyes, mantenint seus (si no estàn embargades) i pagant als seus empleats. Aixo és aixi i negar-ho és un acte de cinisme, a banda d'una mentida hipócrita. 
Dit aixó, tenient en compte que tot ve donat per manca d'una llei de finançament de partits justa, pel camí d'aquest finançament il·legal, sempre es perden llençols en la bugada. O no! sembla bastant evident que en el cas Filesa ningú del PSc es va enriquir, tota la ingenyeria financera era per recaptar fons pel partit.
I aqui és on vull anar a parar, a banda del que he manifestat, em nego a creure que Jordi Pujol hagi posat la ma al calaix en benefici propi, és que no li se veure. Altra cosa seria que s'hagi ofert com a cap de turc per salvar la prole de la garjola, que ja em sembla més raonable, com a càstig propi per no haver estat prou ametent. 
Perquè en el fons, malgrat semblava que ell no, si partim de la premisa de que tots foten la ma al calaix, el que més molesta de Pujol és que hagi estat tant burro com per deixar-se enxampar, i com de burro no en té res - o aixó em sembla - d'aci els meus dubtes de la seva culpabilitat.

Aquí, que ara, tothom s'hi veu en cor i es dedica a posar-li querelles, s'estàn passant comptes vells entre miserables, molt a l'estil de la política de vol gallinaci d'aquest país. Compte però, que Pujol encara no ha dit l'ùltima paraula, i caldrà escoltar-la, pot haver-hi sorpreses i possiblement més d'un s'haurà d'empassar la seva querella: no crec que cap d'ells estigui net de culpa com per tirar la primera pedra. I ho dic sincerament, m'agradaria no equivocar-me.

AFEGITÓ: A banda de resabiada, garrula i conspiranoica, la ex-fulana del nen del Pujol, és bastant patetica i ignorant. 
Comparteix:  

Comentaris

 1. Tot plegat fa prou angúnia i no cal que ningú faci un exercici d'hipocresia sabent com funciona la nostra societat. Tanmateix és una bona excusa per refundar-nos, corregir procediments, i imposar mecanismes que limitin aquesta disbauxa. Imagino un món on ningú fiqués mà al calaix ... uf! nedaríem en l'abundància. Això sí, alguns no tindrien set cotxes. Perquè, entre altres coses, només se'n pot conduir un cada vegada.

  ResponElimina
 2. Pujol se guarda cartas.
  Al tiempo que sucarem melindres ¡
  Salut

  ResponElimina
 3. Yo al contrario que tu, pienso que Pujol si ha metido , no la mano, las dos manos, los pies y la cabeza en la caja. No se entiende el despilfarro de dinero y el ritmo de vida de sus nens de otra forma que con el dinero facil de papá.
  No me gusta su chuleria y su prepotencia y desde luego que tendra muchas cosas que contar, que las cuente, que cuente que pactos implicitos hacia con Psoe y PP para que esto no saliese. Dijo Montoro ayer ,que por lo visto, la investigacion viene de hace 12 años.. ¿12 años?.. quien la ha paralizado y porque. CIU tiene la sede embargada y su tesorero acusado con la carcel, aquello del 3% ¿nadie hizo nada? ¿porque?... que hable Pujol y que se caiga hasta el último sinvergüenzas de este pais. No me gusto el aire de superioridad de Montoro, porque no tiene nada de superior su partido a CIU, son de la misma especie, con los mismos objetivos y la misma corrupcion, pero que ambos sean iguales no exonera a ninguno de ellos, al contrario los acusa , que no es lo mismo. Ya esta bien de tanta chuleria , de tanto sinvergüenza y de tanto cabron (con perdon).
  Y esto no es un tema de aqui o de alli, es un tema de gente que se queda con la pasta para si mismo, que se llama robar, y para su partido que es una patada a la igualdad de derechos para presentar tus opciones en democracia (que en muchas , demasiadas, ocasiones se nos olvida), es jugar con cartas marcadas, ser tahures, tramposos, trileros...

  ResponElimina
 4. fíjate que el Pp tiene a tres tesoreros procesados, y cuando el pacto del Majestic, Montoro estaba en la negociación, o sea que si lo sabia entonces calló porqué le convenia callar. Como aqui que ahora resulta que todo el mundo sabia lo de Pujol, coño! nadie lo denunció.

  salut y corruptelas

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada