GUERRA BRUTA


El problema d'aquesta noticia de 'el Mundo', no és ja que es tracti d'un cas més de guerra bruta, d'una contrainformació, que sigui un invent dels altres per desestabilitzar i criminalitzar el procés. El problema és que altres noticies que segons es deia aqui, eren inventades, producte de... la imaginació febril dels altres, després s'ha demostrat que no era aixi. I entre uns i altres han aconseguit crear l'ombra del dubte entre nosaltres.
Aquest joc dels disbarats cansa, i hom ja te ganes que arribi el 9-N, més que res perquè, encara que no passi res ni es voti res, almenys s'aturi aquest joc, aquesta guerra bruta i obscena per ambdós bandols. 

Dempeus sota la bròfega tempesta, país fatal país aimat, acabarem tots borratxos per tal de tenir una mirada tèrbola sobre el nostre país, un país que comença a ser insuportable i només es podrà suportar des de l'estat etílic.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Jo també :" i hom ja te ganes que arribi el 9-N, més que res perquè, encara que no passi res ni es voti res, almenys s'aturi aquest joc, aquesta guerra bruta i obscena per ambdós bandols. "

  ResponElimina
 2. NO se si te he dicho alguna vez que como entre un tonto más nos echan a todos al mar... este es un claro ejemplo.
  Este panfleto "Er mundo ez asi" decia que Eta habia hecho el atentado del 11M.

  Pero este peridico no seria nada, sin los idiotas complices necesarios, por ejemplo, estos de Nacion Digital...
  Nos falta seriedad y rigor e inteligencia y muchas cosas más, a todos...

  ResponElimina
 3. Calibre 7,62... dicen.. todos los fusiles de asalto tienen ese calibre... desde hace muchos años..Lo dicho, no hay sitio para más tontos...

  ResponElimina
 4. Miquel, és que ja cansa tot plegat, i avorreix per a no dir que enfastigueja.

  ResponElimina
 5. pues que aprendan a nadar los que no saben Daniel...

  ResponElimina
 6. El què diuen que diu El Mundo em sembla paorós però jo no posaria les mans al foc per ningú. Ni per mi.
  Em pregunto com es pot parlar d'una guerra bruta entre dos bàndols si ells són molts més i tenen exèrcit.

  ResponElimina
 7. Gloria: No es tracte d'una guerra amb armes, sinó d'una guerra psicológica, de desinformació i on tot s'hi val. I aixó és el pitjor, que ja no et creus ni als uns ni als altres.

  ResponElimina
 8. Francesc, que passi l'11 de setembre, que passi el 9 de novembre i que passi el 2014, i que passi el que hagi de passar i no pas el que tothom diu que passarà, que jo també n'estic tipa, considerant que sovint escolto els mossos parlar castellà entre ells i que amb motiu d'una protesta un grupet va dir que no parlaria català mentre no s'arreglés el problema, ves a saber d'on s'han infiltrat aquests i pel que fa al Carod, millor que l'amaguin.

  A sobre, si no has llegit Victus o no t'ha agradat o et sembla estrany que es faci bandera d'un llibre escrit en castellà, ja val més que no diguis ni piu, és clar.

  El pitjor és això, no et creus ningú i entre amenaces i cofoïsme sempre reben els del mig.

  ResponElimina
 9. No he llegit Victus Júlia, però no per que estigui escrit en castellà, és que és un tema que no m'interessa, a banda que hem va decebre molt Sánchez Piñol amb Pandora al Congo.
  Dit això, el que dius, que passi el 2014 quan més aviat millor, perque entre els uns i els altres ja m'estant tocant el botet i alló que no sona. Ah! i tot plegat per no res, per acabar amb un cove una mica mes ple.

  Paciència.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada