INFILTRATS


Si no fos perque no és possible (*), semblaria que tenim sobiranistes infiltrats a l’Estat impulsant accions per generar independentistes cada dos per tres. Qui sinó a un infiltrat, se li podia ocòrrer prohibir la presentació de Victus de Sánchez Piñol a Utrecht, i a una una setmana... de l'11 de setembre!. No crec que hi hagi infiltrats a l’ambaixada espanyola a Holanda o l’Institut Cervantes, simplement hi ha excés de zel i molta ignorància de pandereta.

Censurar la cultura és greu, encara que sigui a Sánchez Piñol, i mereix ser condemnat perquè demostra el baix perfil del personal que així actúa, però és que fer-ho per motius polítics és encara més greu, i prohibir la presentació d'un llibre a l'estranger, és d'una barroeria que els va en contra, i provoca reaccions contràries arreu.

Sense anar més lluny aquest matí hi ha hagut l'incident - menor - de la Guárdia Civil amb els Miquelets, i és que és com una gota malaia. No són decisions ni intervencios aïllades ni casuals, segur que s’hi podria trobar un paral·lelisme militar, - anava a dir d'intel·ligència militar, però tampoc cal sobrevalorar al contrari - De fet, mesures estùpides com prohibir la presentació de Victus reanimen la moral dels agreujats més que no pas baixar-la, y suma nous adeptes a la causa. I és que al pas que anem i si continuen actuant d'aquesta manera tan barroera, acabarem sent tots independentistes, fins i tot la guárdia civil que apatrulla per aquí, o Alicia Sanchez Camacho.

I és que amb aquesta mena de personal el que no es pot fer, és perdre el temps, - ens separa un segle i es nota -, llevat que t'interessi marejar la perdiu com li passa a l'Artur, car, si aquest (l'Artur Más i Gavarró), realment volgués la independència, ja fa temps que hauria tirat pel cami del mig. Més no ho farà, no fos que li sortís bé, i aleshores que?


(*) no és possible, perquè se'm fa molt difícil creure que algú pugui simular de manera convincent comportar-se com ells.
Comparteix:  

Comentaris

 1. L'actuació amb la presentació del llibre a Holanda deixa palesa la seva alçada democràtica.

  ResponElimina
 2. La veritat és que penso en el paperot que els fan fer als guàrdies civils els seus comandaments. Perquè imagino que entre aquestes persones hi deu haver gent amb dos dits de front ... oi?

  ResponElimina
 3. Pp i democràcia és un oxímoron Marta, són fills de qui són fills, cal no oblidar-ho.

  ResponElimina
 4. Montse: ells et diràn que es limiten a complir ordres, l'indolent mental és qui els dona les ordres.

  ResponElimina
 5. Francesc, sóc trabucaire, que em passarà alguna cossa estranya per part d'aquesta gent que vénen de matinada?

  El cas d'en Más jo no se que dir-te perquè no hi entenc, però penso que encara que plegui o el fotin fora es igual, la llavor ja es va possar fa anys, no des d'en Pujol. Penso que a partir de "haber cepillado" l'Estatut, i després el cas d'Arenys, la cosa ja va canviar. Però, clar, cada dia sents una cosa diferent i llavors et desconcerta, almenys a mi. Però que entre uns i altres ja diferència això està clar diguin el que diguin

  ResponElimina
 6. No voldria preocupar-te Josep, però si ets trabucaire, et veig a Guantánamo.
  Quan al tema, hi ha desconcert aqui i allí i ningu sap que passaà, ara, tindrem un trimestre distret començant per la setmana vinent. A veure...

  salut

  ResponElimina
 7. NI me gustan los que censuran libros , ni los que los manipulan, pienso que cada cual debe sacar sus conclusiones de lo que lee.

  ResponElimina
 8. eso ha sido una memez, de alguien con exceso de celo que queria hacer méritos.

  ResponElimina
 9. Francesc, "exceso de celo" o manca d'una altra cosa? (pam-pam, que hi ha algú?) (em sembla que no hi ha ningú!)... o dit amb altres paraules, encefalograma pla, o Q.I. negatiu, per dir-ho suaument.

  ResponElimina
 10. pero van tocant allò que no sona, sigui com sigui l'encefalograma.

  salut

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada