PARÀSITS DE LA POLÍTICA


"El vicesecretari d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, ha afirmat que agressions com la que va patir a Tarragona una militant de Noves Generacions durant la Diada "no passaven abans» i ha responsabilitzat de la situació al president de la Generalitat, Artur Mas , i les... seves polítiques.
El dirigent popular ha advertit que després del 9 de novembre -per quan està prevista la consulta sobiranista- seguirà havent atur, deslocalitzacions d'empreses i impagats. «Els problemes de tots seguiran i res s'haurà solucionat», ha assegurat.

A més, ha destacat que té família que viu Catalunya, a la qual no està disposat a considerar «estrangera», i ha afirmat que els espanyols «portem segles convivint junts i no hi ha raó per trencar a aquesta convivència».

«Si aquest tros d'Espanya se separés a tots ens aniria pitjor», ha manifestat González Pons, qui ha advertit que «es trencarien llaços econòmics, culturals i afectius, ja que partirien famílies per la meitat».

El vicesecretari del PP s'ha dirigit a la militant agredida, qui es trobava a la sala, per dir-li que està orgullós d'ella, de ser el seu company i de la seva lluita, i ha lamentat que quan les agressions es produeixen «l'altre costat, es magnifiquen, i quan es produeixen en aquest costat cal callar ».

A Catalunya, en democràcia i en la pau «no hi ha dos costats», ha assegurat, abans d'afegir que les persones agredides «són totes iguals pertanyin al costat que pertanyin» i de recordar que la Constitució «empara el dret dels milers de persones que es van manifestar », però també 'dels milions de persones que no ens manifestem i no volem que ni se separi ni es trenqui Espanya'."

Compte en apagar el foc amb benzina, que és el que fa el Sr. González Pons i altres membres del Partit popular. no miren res amb tal de desestabil·litzar i insuflar la seva teoria de la por. Ja que es preocupen per molts dels catalans que no estàn per la independencia ni la consulta, seria bo que no emmetzinessin l'ambient amb insides i mentides que no ajuden gens a la convivència i se'ls hi poden girar en contra. Aqui som un poble pacífic i no estem ni hem estat mai per la violència, i el sr. Gonzalez Pons amb les seves diatribes està generant violència. Algu prendrà mal de veritat i aleshores, qui en serà el responsable?

Gentussa com ell, vàrem propiciar el que va passar a Espanya i a Catalunya abans que esclatès la Guerra Civil. No han aparegut encara els pistolers, però és questió de temps. González Pons, i altres a ambdós bàndols, no son més que paràsits de la política, que viuen d'ella, no per ella, i ho fan sense cap escrùpol; etica o dignitat no són paraules que estiguin en el seu diccionari, i en ambdós casos com en altres, el poble no és res més que la víctima i ells els botxins. 

Recordava mentre escrivía, unes paraules de Joan Fuster que venen com anell al dit: M'odien, i això no té importància, però m'obliguen a odiar-los i això si que en té.
Comparteix:  

Comentaris

  1. este es un vividor de la política.

    ResponElimina
  2. aquest i molts més, però n'hi ha que son particularment menyspreables i ell n'és un dels que més.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada