TRENDING TOPIC


En el fons, un trending topic, no és gran cosa més que mil cretins difonent una banalitat no contrastada o una simple paraula com 'croqueta' (Bosch a Rac1) que no té cap importància, que deixarà de tenir el seu minut de glòria al cap d'una estona, en que... serà substituida pel següent trending topic igual de banal i no contrastat que l'anterior i els que els seguiràn.
Qui poca feina té, el gat pentina, i el nombre de cretins, d'indigents digitals que no nadius 2.0, augmenta exponencialment, enganxats al Facebook, Twitter o el Wasap, el més odiable de totss aquestes  app 2.0 i el seu sorollet reiteratiu cada vegada que es rep un missatge de gent que escriu bestiesses en ells i que no tenen la més mínima importància. 
Potser la gent ha oblidat que el que s'ha de recuperar és xerrar, a poder ser pausadament, sense preses, davant una bona taula o qualsevol lloc on dues persones es puguin asseure tranquil·lament per fer-la petar, i no donar per bona la primera noticia que els arriba, obviàment, sense contrastar. 


A Rùssia una noia ha mort en fer-se una selfie damunt d'un edifici. Mentre queia - segons abans de morir- devia pensar estùpidament que el hashtag de la seva mort seria trendig tòpic mundial. El seu nom era Xenia Ignatyeva, i el tràgic succés va tenir lloc quan intentava fer-se una foto des d'un pont de 9 metres d'altura, va perdre l'equilibri, va caure i va voler agafar-se d'un cable que va acabar electrocutànt-la. Morir d'accident, per se és estùpid, però en aquest cas ho és doblement, ara és una mort 2.0
Comparteix:  

Comentaris

 1. No se si es la de la foto.
  Y me importa una mierda si es como si no.
  Me da tristeza. Mucha .
  Lo sienta y las siento como mías..os
  son como mis hijos a los cuales no he podido enseñar nada, donarles nada....dadivarles nada.
  Un fracaso, soy un fracaso.
  Matarse por hacerse una foto..una mierda de foto de una mierda de estampa que es uno
  Esta es una generación desgraciada, a lo cual nosotros somos los máximos colaboradores.
  Las generaciones no las crean los niños, sino los mayores, o sea, nosotros.
  Todo es triste

  ResponElimina
 2. Així és , una generació a la que volent donar-els-hi tot, de fet els hi hem donat no res, només una banalització de la vida.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada