Un nou estudi, d'aquells per als quals és difícil justificar un finançament, de la prestigiosa Universitat de Brown... a Rhode Island, Estats Units, va revelar que l'olor axil·lar està relacionat a la ideologia política de les persones. O més concretament, cada un de nosaltres se sent atret per l'olor dels nostres afins ideològics, l'estudi va revelar que l'olor axil·lar està relacionat a la ideologia política de les persones. 
Els conservadors fan olor d'una manera i els liberals d'un altre. Així, de manera genèrica. L'olfacte és un dels sentits que li permeten a les persones identificar-se i trobar-se amb afins, i ara un estudi dut a terme en 150 persones d'entre 18 i 40 anys va demostrar una cosa impensat: l'olor axil·lar està relacionat a la ideologia política. En l'estudi els científic triar a 21 persones: 11 eren liberals i 10 conservadores. Li van demanar als dos grups que es posessin una gasa sota l'aixella i que no utilitzessin cap perfum ni desodorant i que tampoc fessin esport o tinguessin activitat sexual ni que juguessin amb animals. Un dia després dos participants li van donar les gases als de la universitat i els 129 restants van haver de olorar. Ells no podien saber a qui li pertanyia la gasa. Després olorar van haver de classificar l'atracció que els provocava cada amb un puntuació que anava de l'un al cinc. 

En termes generals, el resultat va demostrar que sempre atreien més les olors de les persones més afins a la ideologia. Falten en l'estudi, els comunistes  i els catalans que devem fer olor de sofre.

D'estudis rars, inversemblants, o directament inùtils o poca-soltes com aquest, n'he recopilat a dia d'avui, 433, si els voleu tafanejar.... AQUÍ.