ARTUR MAS 'SE SUBIÓ A UN CIRUELO'


El dia 9 de setembre de 2009 vaig comentar que la consulta popular d'Arenys de Munt, no era gran cosa mes que un sainet digne de ser filmat per Berlanga, que és exactament el que va ser, un brindis al sol per no res. 
La Consulta que pretenia fer el Govern de la Generalitat el 9 de Novembre era una mica més seriosa però tampoc servia en el fons per a res, i ara, després d'envainar-se-la, que és el que succeeix quan es fa el fatxenda i no es té el que s'hauria de tenir, que tot plegat era boquilla de cagamandurries, lo President proposa una consulta no consulta de fireta en la que ni ell hi creu. 

Entenc el cabreig de Junqueras, l'Artur Mas parlant en plata s'ha cagat a les calces o millor dit als calçotets, tot era nomès aparença, ni astucia ni pla B, com deia l'altre dia Luri al seu blog recollint una frase d'Hanna Arendt: "Una vez, hace mucho tiempo, existió un zorro tan falto de astucia que era incapaz de distinguir entre una trampa y una madriguera".

Fins i tot per a ser tril·lero se n'ha de saber, l'avi li podia haver donat unes quantes lliçons, però ara el tenim enfeinat amb la cosa aquesta dels jutges. Artur Mas com a l'acudit d'Eugenio 'se subió a un ciruelo', políticament clar, per a mi està mort i enterrat, i al reves del que passa amb els porcs, d'ell no s'en pot aprofitar res.Aquest 9 de Novembre amb mi que no hi contin, no m'agrada perdre el temps en bestieses.

Ah! no us perdeu l'article d'Enric Juliana a la Vanguardia: Little ItalyFoc creuat entre Mas i els partits pro-consulta por vilawebtv
Comparteix:  

Comentaris

  1. Ha jugado con demasiados sentimientos y ha creado muchos problemas a mucha gente. Con perdon, siempre he dicho que es más peligroso un tonto sin recursos que un malvado.

    ResponElimina
  2. Y HA ENGAÑADO A LA GENTE INSISTIENDO HASTA EL PENÚLTIMO MOMENTO QUE SE CELEBRARIA LA CONSULTA, cuando sabíamos muchos que no se iba a celebrar, lo he escrito swuí unas cuantas veces. La otra consulta me refiero, la que no se hará, y esta que se ha inventado para tapar sus vergüenzas la votaran el 25% de independentistas y saldra un 100% de si,si, pero no valdrá para nada. Políticamente, para mi Mas está acabado y todo el proceso también.

    ResponElimina
  3. Y ahora pienso que es simplemente un egoísta...que sólo piensa en él...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada