DE CAÇAR MUSSOLS


Fa molts anys, quan el pare encara no era vell, amb el veí de sota casa i un xofer de Cal Gambús (olis Gambus), un vespre després de sopar varen anar a caçar mussols, es veu que el xofer hi entenia i amb un reclam que duia afirmava que segur que en trobarien (em pregunto que en fas si caces un mussol). Varen anar cap l'altre banda del riu, sobre Torre Romeu mes o menys (d'aquells temps, clar) Ruinejava i es varen aixoplugar sota uns feixos de canyes a la manera de cabanes dels indis americans. De tant en tant el reclam previa bufera deixava anar un 'tuuuuuut, tuuuuuuut' que se suposava havia d'atreure els mussols, però en tota la nit no va aparèixer ni un sol mussol, a part d'ells tres, que varen acabar xops i decebuts, amb la cua entre cames i cap a casa a trenc d'alba. 
Ben mirat, se m'acut que Mariano Rajoy té la cara i el posat d'un mussol, però malgrat el reclam de dos que tampoc s'avenen gaire, no el poden caçar i han acabat o estàn a punt, com el pare, el veí i el xofer, de fer-ho xops i decebuts.
.... I em preocupa i molt aquesta foto, la senyora d'aquesta foto que no és precisament un convidat de pedra, no l'ha votat ningú i no tinc clar a qui representa exactament o es pensa que representa, però en aquesta foto em fa basarda.  És dificil d'explicar però un sisé sentit m'avisa que aqui hi ha perill, que alguna cosa hi ha que no rutlla, sense entrar en comparacions amb altres mesianismes passats.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Chico em llegeixes el pensament.

  Que pinta aquí una senyora que representa un estament civil dient als polítics el que han de fer o deixar de fer amb rang d'amenaça ?

  Què pensaríem si en comptes d'aquesta senyora fos el president de la Confederació Espanyola de Dretes Autònomes amb rang de civil i veu amenaçadora ? però a més subvencionades pel PP amb 1.400.000 €

  No se que pinta. No se qui li ha donat vés-la, però a aquest enterrament i en qüestions de política, només han de asistir els polítics.

  Aixó fa una oloreta molt rara.

  ResponElimina
 2. Me he puesto una foto suya en la mesilla de noche, alli estará hasta que mi "coyunja" me la quite.

  ResponElimina
 3. DEL MUSSOL? la foto, a que se parece a Mariano.

  ResponElimina
 4. Digues-li beneiteries meves Miquel, pero aquest mati en veure la foto, m'ha fet basarda, i no solc errar en aquestes apreciacions. He vist més endavant com a la 'zona oscura' I NO M'HA AGRADAT EL QUE HE VIST.

  Veurem....

  ResponElimina
 5. De la Forcadell y si, se parece a Mar i ano.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada