NO ÉS UN ESTAT DEMOCRÀTIC SR. RAJOY

 

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha recordat aquest divendres en un acte del PP a Almería que ell ja va dir el 12 de desembre del 2013 --quan es va anunciar la consulta-- que no hi hauria cap referèndum a Catalunya, i ha assegurat que si no n'hi ha gairebé un any després és 'perquè l'estat espanyol és una democràcia avançada'. Rajoy ha insistit que està disposat a 'parlar' amb la Generalitat, però mai a 'violar la constitució espanyola i la llei' perquè fer-ho suposaria també la "violació de la democràcia". Va confós el Sr. Rajoy, Espanya no és un estat democràtic ni avançat ni retrasat, per moltes raons com pel fet de tenir dues càmeres, Parlament i Senat i per altres questions com les que durant 8 minuts i 58 segons en aquest vídeo li expliquen al seu nou Ministre de Justicia, i moltes altres més, enc ara que amb el material aportat per Amaiur n'hi ha més que suficient.


Comparteix:  

Comentaris

  1. No voy a hablar de la guerra civil. Pero a este señor lo veo yo muy autorizado a hablar de derechos humanos cuando es complice de gente que fusilaba sin juicio, extorsionaba, secuestraba y robaba a sus vecinos.
    Un discurso muy bonito y puede ser que hasta real, en España no hay democracia efectiva, hay listas cerradas y un sistema electoral injusto, pero este señor no tiene autoridad moral, ni mucho menos puede dar ejemplo a nadie de derechos humanos.

    ResponElimina
  2. Temujin,todo lo que dice este hombre es cierto, olvídate de su presunta complicidad. España no és un Estado democràtico, no lo ha sido nunca y menos aún con este Gobierno.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada