ÚLTIMS ESCRITS:
latest

EL MAL CAMÍ DE JUNQUERAS


Hi a actituds que a nivell personal em molesten i molt, com la del Sr. Oriol Junqueras quan parla de votar i cap a la independència. Em molesta en primer lloc perquè el Sr. Junqueras dona per fet que a la consulta guanyarà el si, si, lo qual és un greu error, i no ho dic per la de fireta que s'ha inventat el Sr. Mas sinó per lo nonata que s'ha carregat l'Estat Espanyol. 

El senyor Junqueras, l'ANC i Ominum, no han entés que la gran majoria de la gent d'aquest país siguin d'aqui o de fora, no estàn per la indepèndencia, que aixó continúa en un 25/30% inamovible, que és el que votarà el 9-N, però la Catalunya real i plural, no està per la independencia, potser perqué és conscient que viu al segle XXI i la cosa ni toca ni va per aquí, o simplement perquè no s'en refia i a més n'està fins els pebrots de salva-patries d'opereta que els acaben foten els calers. La Catalunya real té altres i urgents problemes sense resoldre que el seu Govern no fa res per solucionar obssessionat nomès amb la consulta.

Potser que és deixin d'endergues i de bufar coloms i es dediquin a Governar, que mitjans i diners en tenen de sobres si són capaços d'administrar-los bé i no se'ls hi escapen per on menys es pensàven, perquè encara a dia d'avui segueixen malbaratant diners del pressupost alegrement, amb una inconsciència francament preocupant.

El que no pot ser és que quatre s'eroguin el dret a decidir per a la resta. Volem votar, d'acord, però en una consulta seriosa i no - la majoria - votarà el que ells volen. 

Només hi ha un camí: votar ja i proclamar la independència, diuen a el Periódico que diu el Sr. Junqueras. Hi ha més camins per Catalunya i no seria el més adequat aquest que ell proposa i que afortunadament no es recorrerà pel bé de tots, fins i tot, pels qui el pretenen transitar.
« PREV
NEXT »

10 comentaris

 1. l'ANC i Ominum..............................................

  Subvencionats del sistema...siiii, sii..els dels nostres impostes.
  Tonteries cap. Cap.

  ResponElimina
 2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 4. marededéu del Carme! aqui hay un enfermo....

  ResponElimina
 5. ET CONFORMES,A VIURE DINS LA MERDA ACTUAL?...DONCS JO NO,CAL PROVAR LO QUE SIGA,NO VUI PELS MEUS NETS,AQUEST "CONTURBENIO" DE FRANQUISME SOCIOLOGIC,EN EL QUE VIVIM.

  ResponElimina
 6. Oliva, jo no visc en cap merda, però se que Mas i Junqueras a millor no ens hi duran, ans al contrari, ens duran a pitjor i qui no sàpiga veure aixó és que no ha entés res. I sense ells, ni ANC ni Omnium t'asseguro que estariam molt més bé del que estem.

  ResponElimina
 7. ah! Oliva, als teus nets i als meus els importa i els importarà un rave tot aixó....

  ResponElimina
 8. Francesc, tot i saben que tu saps molt més que jo sobre aquest tema, jo voldria donar la meva opinió.

  D'entrada penso que aquesta vegada els quatre polítics que portaven el tema no ens han robat ni pres el pèl com ara es diu. Crec honradament que no en tingut talla política per conduir una cosa que de bon principi no semblava tan complicada, o si, però molt llarga sí, però que es podia resoldre bé i qui ho ha complicat ha estat Madrid em la seva covarda manera d'actuar. Ara ja respiren tranquils perquè diuen que com que ja no es vota, tot s'acabat i en guanyat, això Madrid.


  Però penso que Catalunya no s'he rendit, i d'una manera o altra tornarà a intentar-lo. (i no dic que guany) mai ha guanyat, que això sempre ha estat molt difícil contra un país tan poderós i poc democràtic com ha estat Espanya en aquest moment de concedir la consulta, i en canvi si tu mires els diaris més importants del món, veuràs que són el dia i la nit en el cas Espanya Catalunya. Quina diferència, no creus? Mentre uns riuen els altres encara s'ho prenen seriosament. Quin contrasentit!!


  A mi que diguin el que vulguin, que jo pensaré que és veritat, no em arribat a fer el que teníem pensat, De moment. Ja veurem, perquè de fet en Mas ja sabia tot déu que no duraria, els de la CUP crec que si però d'aquella manera, el d'Iniciativa no se, i l'únic en Junqueres. Si tot va començar per la població civil, no pot se que es busqui un senyor que reconstrueixi tot això? Pensem, Francesc que aquesta vegada és el pobla, no són els polítics. I si s'aconsegueix fer la consulta, sortirem de dubtes d'una vegada.

  M'agradaria saber la teva opinió, que per mi sempre és molt vàlida.

  ResponElimina
 9. JOSEP, la meva opinió és tan válida com la teva, aixo per començar. Dit aixo, jo entenc que Mas sempre ha anat arrossegat cap al procés de la consulta, no ho ha fet ni convençut ni per voluntat propia i aquí és on s'ha i ens ha traït, a uns i a altres, a tots els qui simplement voliem votar. Compte! voliem votar perquè ens han estat entabanant dia si dia tambe que s'havia de votar.
  De fet hi ha un 65/70% que és el que no anirà a votar el dia 9N, que no està pel si,si, i aixo és el que no saben o no volen veure els de l'ANC, Omnium i Junqueras que per cert avui ha estat patètic a Catradio.
  Tot aixo ha estat un desori molt mal conduït que ens ha dut fins al cul de sac on estem ara. Hem perdut molt de temps i molts esforços per a no res, i és que l'error, el gran error va ser pensar que les 300.000 - no 1 milió - que es varen manifestar al Passeig de Gracia l'11 de setembre de fa dos anys eren tots independentistes, i aixó no era aixi, hi ha via molts substrats variats, ehtre ells els afectats per la crisi, hipoteques, etc. Aquest va ser per a mi el gran error de càlcul, no de Mas, sinó de ANC, Omnium i Junqueras.

  ResponElimina
 10. Francesc, moltes gràcies per tot l'aclariment. Saps que passa, que si no se'n sap gaire, es converteix en una gran confusió.

  Deu ser veritat que no són tants com sembla, però si no són tants perquè té por en Rajoy? I si no són tants que deixi fer la consulta, encara que sigui per treu-rens de dubtes. I si són 20.000, els del PP es fotran un fart de riure, i a més encara ens tindran en pitjor estima."Os queremos mucho, pero no os vaiais". No,no, iros enseguida si teneis narices! Que no os necesitamos para nada.

  I nosaltres ens fotrien sota les raxoles, acollonits. (Això és un dir per part meva, però forma part de la confusió).


  El detall del Junqueras tampoc l'entenc.
  Plorar d'emoció, no!! Que es mantingui en la seva postura tan si està equivocat com si no, i el temps ho dirà, però plorar mai.

  Gràcies Francesc.

  ResponElimina