Al contraatac de el Periódico d'avui, Jordi Évole, comenta una situació curiosa que no es va donar a l'aeroport de Sevilla entre Oriol Junqueras i uns quants que no el varen increpar dient-li: vés-te'n al teu país. 
Évole ho explica així: I encara més després de llegir al diari ABC aquesta informació: "El President d'ERC va ser increpat per moltes persones que eren al'aeroport de Sevilla, amb expressions com ves-te'n al teu pais", i ho rebla afegint: Per sort tinc el costum de llegir la premsa, perquè si no no m'assabentaria de quines coses passen a la meva vida.

El curios d'aquesta informació de l'ABC, es que segons Évole aquests fets no es varen produïr en presència seva i que en preguntar-li a Junqueras si havien succeit en els deu minuts en que no va estar amb ell, aquest li va dir que no. Com diu Évole, ell s'en fia és del que diu l'ABC que no pas del que va viure, i aixo els hi ha passat també als diversos diaris digitals d'aquí que han reproduit la noticia donant-la com a certa, sense molestar-se en comprovar la seva veracitat contactant amb Junqueras o ERC.


I aqui és on no entenc Évole; de que es sorprén, els diaris són així, no comproven, no contrasten, és limiten a publicar qualsevulla noticia tal qual, i quan més aviat millor per a ser dels primers en donar-la; i és per aixó que als diaris ja no hi ha periodistes, sino becaris recollidors/publicadors de breviaris de putrefacció.