ENQUESTA PAPUS


Que l'ùnica enquesta que encerta en les seves prediccions és l'enquesta Papus, està ampliament demostrat i va tornar a funcionar en deixar escrit un servidor fa uns dies que ahir votaria un 35% del cens de 6 milions de votants. Pels no avesats, l'enquesta Papus consisteix en preguntar, a ser possible a la barra d'un bar a tres o quatre persones (no més) sobre un tema determinat i no falla, és la millor que hi ha, i ni tan sols cal manipular-la, aixó ja es fa en les inùtils macro-enquestes, sobretot en la manera de fer la pregunta que és ja una manipulació en si. D'aquest apartat els reis en serien els de 13 TV en les seves enquestes a la televisioneta on pregunten a la gent. Posaré un exemple inventat però en que encaixaria perfectament amb la manera de fer enquestes de 13 TV o Intereconomía, ambdues per cert si no vaig errat traspassades, o sia inoperants, malgrat la seva brillant gestió en la lluita per les veritats absolutes.

a) creu vosté que els catalans son tots dolents i uns nazis per votar la pantomima del si,si! ahir

b) els catalans ahir es comportaren com a nazis en votar la pantomima del si,si!

c) Els nazis haurien votat si,si! en el referèndum pantomima de Catalunya.

Heus ací una enquesta simulada com la que haurien fet ells, mestres entre els mestres del periodisme veraç, rigorós i objectiu, com podriem considerar-hi a Paco Marhuenda o un altre dels seus cul·laboradors, el mestre entre els mestres del periodisme, la ploma més esmolada: Don Alfonso Ussía.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Yo nunca he visto hasta que me hice de Movistar TV esas cadenas, el otro dia la vi. Son unos fenomenos, menuda imparcialidad, una cuadrilla de "tertulianos" dandose la razon unos a otros. Se parece a La Vanguardia que se le olvida poner el numero de ciudadanos convocados. A mi me parece que se les habra olvidado o no tendran informacion del mismo.

  ResponElimina
 2. SÓN UNOS CACHONDOS mentales estos tios, aunque pensaba que intereconomía i 13 TV habían pasado y a a mejor vida televisiva o estaban a punto de hacerlo.

  ResponElimina
 3. agggggggggggggggg
  yo estabbbbbba en la encuezzzta...Uyy que me caigo...fue todo
  imparzzziallll,,,coño..que me voy pal suelo...
  Viva los plátanos sin fundas ¡¡¡¡¡

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada