Li deia l'altre dia en un comentari a miquel, que a la tauleta de nit tinc sempre una llibreteta i un llapis, la tinc per si en despertar, a banda de memoritzar-lo vull escriure el que he somiat durant la nit per no oblidar-ho. Somiant he resolt el final d'una novel·la que no sabia despert com acabar-la, somiant ha sorgit més d'un poema o haiku, o histories com 'el Taxi d'Essaouira'. El somni d'aquesta nit no ha fet falta apuntar-lo a la llibreta, estaba ben nitid a l'hora de llevar-me....

"Una vegada el Barça va voler fitxar al 'Buitre' que és com li deien a Butragueño l'exjugador del Real Madrid. Va ser després d'un partit que els juvenils del Real Madrid varen disputar al Marroc, concretament a Casablanca i m'ho va explicar personalment Ramón Mendoza 'Mon'.
Un sabadellenc, que va ser president del Centre d'Esports Sabadell, Rafael Arroyos fou la persona a qui el Barça va encarregar que sondegés al Buitre i intentes fitxar-lo:

Els fets varen succeïr de la següent manera: A la tornada cap a Madrid en un Fokker, Arroyos i el Buitre, de comú acord varen anar al servei, alli aixecaren la trampeta del sostre i passaren a l'interior de l'aparell i d'alli a l'ala dreta on es pogueren asseure tranquil·lament i fins i tot veure el paisatge per la trampeta de l'aleró.

Malgrat insistir Arroyos durant tot el viatge, no va aconseguir convencer al Buitre, que era molt merengón, i ja a punt d'aterrar a Madrid, Arroyos i el jugador desferen el camí fet a l'inici, on en sortir del servei ja els esperava Ramon Mendoza amb un cabreig monumental. Arroyos no és va immutar, i es va limitar a dir-li a Món. 'No ha podido ser, es todo tuyo'"

.... fins aqui el somni d'una nit de tardor.