BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » LA COVARDIA TÉ EL SEU PREU

LA COVARDIA TÉ EL SEU PREU

- Francesc Puigcarbó - dissabte, 27 de desembre de 2014 - 27.12.14
PODEM (prefereixo escriure PODEMOS), no és ni la solució ni el remei de la malaltia que pateix la democràcia representada per la seva classe política, PODEMOS no és tampoc el cavall de Troia contra el moviment independentista com afirmen els de CIu. El moviment independentista l'ha liquidat o és en cami de fer-ho, precisament Convergència i Unió. PODEMOS vindria a ser teòricament a l'esquerra, el Forza Itàlia de Berlusconi, que ha acabat com el rosari de l'aurora, i no tinc clar que PODEMOS sigui un moviment d'esquerres, almenys de les esquerres a l'ús, Chavegen bastant i la demagògia populista lerrouxista la gasten a dojo. 
A les eleccions vinents, l'error no serà votar Pp, PSoE, IU o PODEMOS, l'error serà votar a qualsevol opció política, estan totes contaminades i és una pèrdua de temps. No hi haurà regeneració, no s'acabarà amb la corrupció ni a l'Ajuntament de València que diuen que no saben que és això. Votar és l'error, i botar-los a tots, els Bourbons els primers, el que seria correcte; voldria recordar que tenim encara pendent de fer la revolució i potser seria arribada l'hora de plantejar-nos de fer-la. I no anirem a la revolta amb un somriure, sinó amb tota la mala llet; o això, o mesells, a envainar-nos-la i a empassar-se gripau rere gripau, a pagar i a callar.
Triem doncs una opció o l'altra, i com ja imagino quina escollirà la majoria (o el primer), diria que no hi ha res a fer, no hi ha res a fer, submissió en comptes d'insubmissió. I aleshores que ningú es queixi, la covardia té el seu preu, i s'ha de pagar.

*  *  *

El que no pot ser, és que es donin casos tan lamentables com aquest, que fan que hom es pregunti: qui són realment els terroristes anarquistes?
SHARE

- Francesc Puigcarbó

6 Comentaris :

 1. tengo claro que la opción es la abstención en masa.
  Salut

  ResponElimina
 2. PODEMOS?...UNA VELLA CONEGUDA OLOR,VISCA DON ALEJANDRO¡¡¡.EL MEU FILL AN CONEIX UNS QUANTS,I LA SEVA OPINIO ES: "CASTA UNIVERSITARIA,SENSA GAIRE FUTUR, QUE VOLEN PUJAR A COLL I BE"...

  ResponElimina
 3. L'abstenció en massa possiblement seria la millor solució Miquel. Però es tan dificil... Ja ho varen probar els del vot en blanc, i és que aquesta és la gran arma d'ells, la nostra dispersió....

  ResponElimina
 4. OLIVA, Podemos dací a un teps es dirà: os hemos..... jodido, o potser ja ni tan sols es dirà.

  ResponElimina
 5. Francesc, bé a ser el que tu dius. Cada partit ja té els seus votants, que no tots els hi fallaran. Per tant ja no hi crec en una massiva abstenció. Els de Podemos jo tampoc hi crec massa. (per cerc que conec una jove argentina que diu que ells ja si van trobar amb un "Podemos" i va ser un fracàs. I una revolució pacifica, la gent no crec que sigui capaç. El sofà és més còmode. Serem no res. Ja ho veuràs.

  ResponElimina
 6. No tinc gens de fe en Podemos JOSEP, no deixa de ser un soufflé que es desinflarà, i ho farà aviat.

  ResponElimina