PODEM (prefereixo escriure PODEMOS), no és ni la solució ni el remei de la malaltia que pateix la democràcia representada per la seva classe política, PODEMOS no és tampoc el cavall de Troia contra el moviment independentista com afirmen els de CIu. El moviment independentista l'ha liquidat o és en cami de fer-ho, precisament Convergència i Unió. PODEMOS vindria a ser teòricament a l'esquerra, el Forza Itàlia de Berlusconi, que ha acabat com el rosari de l'aurora, i no tinc clar que PODEMOS sigui un moviment d'esquerres, almenys de les esquerres a l'ús, Chavegen bastant i la demagògia populista lerrouxista la gasten a dojo. 
A les eleccions vinents, l'error no serà votar Pp, PSoE, IU o PODEMOS, l'error serà votar a qualsevol opció política, estan totes contaminades i és una pèrdua de temps. No hi haurà regeneració, no s'acabarà amb la corrupció ni a l'Ajuntament de València que diuen que no saben que és això. Votar és l'error, i botar-los a tots, els Bourbons els primers, el que seria correcte; voldria recordar que tenim encara pendent de fer la revolució i potser seria arribada l'hora de plantejar-nos de fer-la. I no anirem a la revolta amb un somriure, sinó amb tota la mala llet; o això, o mesells, a envainar-nos-la i a empassar-se gripau rere gripau, a pagar i a callar.
Triem doncs una opció o l'altra, i com ja imagino quina escollirà la majoria (o el primer), diria que no hi ha res a fer, no hi ha res a fer, submissió en comptes d'insubmissió. I aleshores que ningú es queixi, la covardia té el seu preu, i s'ha de pagar.

*  *  *

El que no pot ser, és que es donin casos tan lamentables com aquest, que fan que hom es pregunti: qui són realment els terroristes anarquistes?