Llegeixo que l'estudi d'arquitectura internacional '1Week1Project' ha proposat un projecte que barreja l'art polític i la denúncia macabra amb l'objectiu d'elaborar la primera 'fossa comuna' del Mundial  de Qatar 2022. Es tracta d'una estructura vertical formada per enormes blocs de pedra que creix a mesura que van morint els obrers de la construcció dels estadis, col·locant-se així un bloc per cada treballador mort.
El mateix Govern de Qatar ja va reconèixer el maig d'aquest any que, des de la seva designació com a seu el 2010, més 1000 treballadors han mort durant la construcció dels quatre estadis de futbol que Qatar utilitzarà per a la celebració del Mundial a 2022. La majoria dels morts procedíen del Nepal. Al febrer d'aquest any, l'estadística de l'informe elaborat pel Comitè de Coordinació Pravasi nepalès, una respectada organització de drets humans que compila llistes dels morts usant fonts oficials de Doha, va fixar la xifra en 400.


Els experts afirmen que, si continua aquest ritme de mort de treballadors per les condicions laborals a què estan subjectes, la torre aconseguiria una altura de quilòmetre i mig, longitud més gran que la de tots els gratacels de la zona. A més, calculen que les morts que es poden produir abans de la celebració del campionat rondarien les 4.000.
Aquests fets els vaig comentar ja en un escrit el passat més de març

Qatar que a banda de subvencionar - per dir-ho finament - a la FIFA, financia tambè al terrorisme islàmic i de més a més patrocina al FC. Barcelona. No se a que esperen per retirar de la samarreta del Barça aquest sinistre patrocini.