Un home ha encastat aquest matí el seu vehicle, carregat amb dues bombones de butà, contra la seu del PP al carrer Gènova de Madrid. La policia ha confirmat haver detingut el conductor, identificat com Daniel Pérez Berlanga, un aturat de Terol de 37 anys. L'arrestat ha reconegut davant la policia que l'ha fet perquè ha perdut totes les seves propietats i culpa al partit de la seva situació.
Segons ha confirmat l'alcalde de la localitat de Bronchales, on residia el conductor, l'home portava aturat gairebé dos anys després del tancament de l'empresa del seu pare, per a qui treballava. A més, l'edil també ha destacat que l'home té antecedents per depressió fa ja entre 10 i 12 anys.
La noticia té el seu què, en primer lloc han dit que era un empresari arruinat i no ho era, ara, com és de Terol i es veu que no existeix, deu ser l'empresari inexistent, a més a més, el maldestre empotrador de segon cognom es diu BERLANGA que no deixa de tenir la seva guasa. La seu del Pp remodelada en negre per Barcenas i que estava feta a prova d'allunatges resulta que no estaba gaire ben protegida atès el citröen Xsara ha entrat fins a dins el vestibul (lo cargamos todo deia la seva propaganda fa anys), la vigilancia de la Policia Nacional a l'exterior debia estar fent el sigaló, i a més a més els del Pp no podran cobrar els danys causats si no poden presentar les factures de les obres a l'aseguradora, obres que com deia es veu es varen pagar en negre. 
Tot plegat, digne de Berlanga, i és que és ben cert que Espanya és diferent. I a tot aixó Don Mariano encara no ha fet a hores d'ara cap declaració, suposo que l'ùnic que el deu haver preocupat és si l'indicent de l'allunatge, els afavoria o els perjudicaba de cara a la opinió pública. Mesquinesa política obliga.
Només falten les declaracions del Ministre de l'Interior mossèn Fernandez Díaz dient que el Sr.Pérez Berlanga és un perillos terrorista anarquista i comunista.